Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
+30
tomalal92
wasda
ANZELMO
seboafc
kwapir
QtasPosampas
kck FRED
Kamel__13
PokerAces
SuchyJKS
lofer
thierry_henry
smika
olauolsson
olegsport
KamilFCB
saha2000
Bucek
walczakus
MisieQ88
tomekt4
Heisenberg
Zico1910
fifaraul
koonwoon
piotrKa
marcelini
drx86
Asisst
Pepikos
34 posters
Strona 3 z 12
Strona 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
First topic message reminder :
Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek LM.
Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek LM.
Pepikos- al Straight Flush
- Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Re: Liga Mistrzów - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
No o przerwy tylko ostrożni byli. Jak widać LM (i jej kasa) wyzwala wolę walki. Dużo bramek i ciekawie. MC pokazało ile warta jest angielska liga. Ale podobno teraz w Premiership kasa większa niż w LM więc może skupią się na wygraniu mistrzostwa
walczakus- al Straight Flush
- Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Ja już postanowiłem i stawiam na
Chelsea dziś 50 zł z handicapem -1 zobaczymy
Chelsea dziś 50 zł z handicapem -1 zobaczymy
olegsport- al Straight Flush
- Liczba postów : 1266
Punkty : 111
Reputacja : 82
Ostatni mecz Barcelony i Bayera zakończył się pogromem gości 7:1. Wtedy Leo Messi zdobył pięć goli. Argentyńczyk teraz jednak kontuzjowany i nie zagra. Może to jakaś szansa dla przyjezdnych.
W podróż sentymentalną udał się Jose Mourinho.Żelazna defensywa Chelsea już nie jest taka bezbłędna i z Fc Porto cieniutko ich widzę.
W podróż sentymentalną udał się Jose Mourinho.Żelazna defensywa Chelsea już nie jest taka bezbłędna i z Fc Porto cieniutko ich widzę.
Dużo nie brakowało a Barcelona by poległa. Nie wiem, jak na takim poziomie można tracić dwa gole w 2 minuty. A Jose Mourinho posmutniał, kiedy jego zespół wyrównał pod koniec pierwszej połowy. Wyglądał jakby chciał przegrać i przegrał.
Ja się cieszę, bo Lewandowski ciągle w transie i strzela 3 gole : )
Ja się cieszę, bo Lewandowski ciągle w transie i strzela 3 gole : )
Barcelona po ostatnich wyczynach to można było przypuszczać że problemy będą. Bez Messiego nie są już boscy. Ale Roma z BATE czy Arsenal to już grubo.
I co dziś Real z Malme nie wygra? Jak bardzo spłaszczył się poziom, a na ile to bukmacherzy ustawiają?
I co dziś Real z Malme nie wygra? Jak bardzo spłaszczył się poziom, a na ile to bukmacherzy ustawiają?
walczakus- al Straight Flush
- Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Poziom sie wyrownal.wystarczy popatrzec na wyniki eliminacij do mistrzostw europy jak faworyci maja problemy.
marcelini- Straight Flush
- Liczba postów : 616
Punkty : 303
Reputacja : 84
Też mi się wydaje, że to poziom się wyrównał i aż się wierzyć nie chce,aby w najwyższych rozgrywkach były jakieś przekręty.
Malmoe robi wszystko, aby jakoś utrudnić grę Realowi i zwęża boisko hah.
Źle rozpoczął LM Man Utd, ale stawiam dziś na nich. Po przerwie w tej elitarnej lidze, chyba głodni sukcesu i powinni wygrać.
Na TVN 7 /we współpracy z n+sport/ o godzinie 22.55 będzie można obejrzeć za darmo i bez komplikacji skróty spotkań LM.
Malmoe robi wszystko, aby jakoś utrudnić grę Realowi i zwęża boisko hah.
Źle rozpoczął LM Man Utd, ale stawiam dziś na nich. Po przerwie w tej elitarnej lidze, chyba głodni sukcesu i powinni wygrać.
Na TVN 7 /we współpracy z n+sport/ o godzinie 22.55 będzie można obejrzeć za darmo i bez komplikacji skróty spotkań LM.
Na Białorusi był Wojtek Szczęsny show. Jak ktoś nie widział, to polecam chociaż bramkę na 2-0 zobaczyć.
Arsenal tragedia. Mega niespodzianka. Olympiakos trochę fartownie. Ospina co zrobił przy bramce na 1-2, to nie mam pytań...
Poziom się strasznie wyrównał co najlepiej widać po drużynach z wysp. Już chyba tylko Anglicy wierzą, że mają najsilniejszą ligę świata. Kiedyś może tak było, dzisiaj na pewno nie.
Dzisiaj pewnie też będą niespodzianki. Podejrzewam, że któryś Manchester nie wygra.
Sprawdzałem dzisiaj skrzynkę mailową i widziałem, że Unibet miał promocję na ekstraklasę w weekend i na LM. Ulepszone zakłady (powiększone kursy) na wygraną wybranych drużyn.
Wisła, Lech i Legia @ 4.50
Arsenal i Chelsea @ 5.00
City i United @ 3.50
Na razie 5/5
Arsenal tragedia. Mega niespodzianka. Olympiakos trochę fartownie. Ospina co zrobił przy bramce na 1-2, to nie mam pytań...
Poziom się strasznie wyrównał co najlepiej widać po drużynach z wysp. Już chyba tylko Anglicy wierzą, że mają najsilniejszą ligę świata. Kiedyś może tak było, dzisiaj na pewno nie.
Dzisiaj pewnie też będą niespodzianki. Podejrzewam, że któryś Manchester nie wygra.
Sprawdzałem dzisiaj skrzynkę mailową i widziałem, że Unibet miał promocję na ekstraklasę w weekend i na LM. Ulepszone zakłady (powiększone kursy) na wygraną wybranych drużyn.
Wisła, Lech i Legia @ 4.50
Arsenal i Chelsea @ 5.00
City i United @ 3.50
Na razie 5/5
Heisenberg- Flush
- Liczba postów : 231
Punkty : 207
Reputacja : 13
Proponuje dwa dubelki
Atletico Madryt - Benfica (1) 1.52
Malmo - Real Madryt (2) 1.2
AKO: 1.82
Atletico Madryt - Benfica Pierwsza połowa (1) 2.18
Malmo - Real Madryt Pierwsza połowa (2) 1.68
AKO: 3.66
Atletico Madryt - Benfica Pierwsza połowa (1) 2.18
Malmo - Real Madryt Pierwsza połowa (2) 1.68
AKO: 3.66
tomekt4- al Straight Flush
- Liczba postów : 2416
Punkty : 769
Reputacja : 801
tomekt4 napisał:Proponuje dwa dubelki
W b365 za ten dubelek masz AKO 2.12 Powinno bez problemu wejść.
Ja gram kartki. Wczoraj ładnie sędziowie sypali żółtymi i dzisiaj powinno być podobnie.
FC Astana - Galatasaray powyżej 4.5 żółtych kartek @ 2.00
Juve - Sevilla powyżej 4.5 żółtych kartek @ 2.20
Monchengladbach - Manchester City powyżej 4.0 żółtych kartek @ 1.90
Wszystkie kursy z Ibetup.
Szczególnie polecam mecz w Kazachstanie.
Heisenberg- Flush
- Liczba postów : 231
Punkty : 207
Reputacja : 13
No i tragiczna benfa wygrała... szok czy to Lm czy liga niespodzianek nie brakuje jak widać... no i zwróciłem uwagę na to że w dwóch dniach LM dwa razy padły wyniki 3:0 do przerwy a potem 3:2 przypadek?
http://www.flashscore.pl/mecz/40oESf9A/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/2Xrp6tdt/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/40oESf9A/#szczegoly-meczu
http://www.flashscore.pl/mecz/2Xrp6tdt/#szczegoly-meczu
Pepikos- al Straight Flush
- Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Ciekawe jest to ze Arsenal po 2 kolejkach już ! ma bardzo nieciekawa sytuacje i duza szansa ze nie wyjdzie z grupy. po 2 meczach maja 0 punktow w dodatku zostaly im jeszcze dwa mecze z Bayernem to raczej dwie porazki i zostana dwa mecze.. 6 punktow to za malo aby wyjsc z grupy chyba ze Olympiacos przegra w Zagrzebiu i u siebie z Arsenalem wysoko.
Punkty : 152
Reputacja : 8
Już jutro powraca kolejna runda Ligi Mistrzów, zapraszamy do komentowania meczów, podawania typów i ogólnej dyskusji na ten temat .
Ja na jutrzejsze spotkanie pod lupę wezmę mecz Arsenal Londyn - Bayern Monachium. O tym meczu napiszę jutro, gdyż dzisiaj muszę posprawdzać wszystko co dotyczy tego meczu .
Ja na jutrzejsze spotkanie pod lupę wezmę mecz Arsenal Londyn - Bayern Monachium. O tym meczu napiszę jutro, gdyż dzisiaj muszę posprawdzać wszystko co dotyczy tego meczu .
MisieQ88- al Straight Flush
- Liczba postów : 3281
Punkty : 250
Reputacja : 732
Też myślałem, żeby napisać o tym meczu, ale w takim razie zostawię go dla Ciebie Arsenal w nieciekawej sytuacji, 0 pkt po dwóch meczach, a dwa najbliższe spotkania zagra z Bayernem. O ile u siebie mogą coś ugrać (dlatego bym się schylał w ich stronę) tak w Monachium pewnie nie będą mieli czego szukać.
To jeden z hitów tej kolejki, razem z meczem PSG - Real. Napisałbym coś o nim, ale jako kibic Barcelony mogę być nieobiektywny
To jeden z hitów tej kolejki, razem z meczem PSG - Real. Napisałbym coś o nim, ale jako kibic Barcelony mogę być nieobiektywny
KamilFCB- VIP
- Liczba postów : 10983
Punkty : 672
Reputacja : 15706
Zawsze możesz napisać również o tym meczu ja mogę być nieobiektywny, gdyż wolałbym żeby Bayern wygrał i to wysoko Zawsze lepsze dwie opinie od jednej, bo co dwie głowy to nie jedna
Arsenal może dziś sprawić niespodziankę.Bayern z tej grupy wyjdzie na 100%,dla Arsenalu jest to mecz o wszystko.Po dwóch porażkach nie mogą sobie pozwolić na kolejną,więc szykuje się ciekawy mecz i nie stawiałbym Bayernu w roli zdecydowanego faworyta.
Zico1910- Straight Flush
- Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Jako, że zobligowałem się do napisania jakiejś swojej analizy na temat meczu Arsenal Londyn - Bayern Monachium, tak więc zacznę w ten sposób. Dla mnie faworyt w tym meczu jest tylko jeden i nie wyobrażam sobie przegranej Bayernu. Bayern na 15 ostatnich meczy ma przegrany tylko jeden jako mecz towarzyski z Regensburgiem, który grał u siebie. Bayern przegrał wtedy 3:1. Na wyjeździe Bayern spisuje się bardzo dobrze, chociaż przegrał trzy razy - dwa razy po dogrywce w Pucharze Niemiec i w Superpucharze raz z Wolfsburgiem i raz z Mochengladbachem, oraz wspomniana wcześniej porażka w meczu towarzyskim z Regensburgiem (gdzie jak przypuszczam Bayern wyszedł drugim lub nawet trzecim składem).
Bilans Arsenalu na ostatnie 15 spotkań to 10-1-4 czyli też całkiem nieźle. Niestety większość z meczy wygranych to mecze ligowe angielskiej premiership. Dwa ostatnie mecze Arsenalu w Lidze Mistrzów to dwie przegrane raz u siebie z Olympiakosem 2:3 i raz na wyjeździe z Dynamo Zagrzeb 2:1.
W 6 pojedynkach H2H pomiędzy tymi zespołami trzy razy górą był Bayer, raz był remis i dwa razy wygrał Arsenal. Na wyjeździe Bayern grał 3 razy i dwa razy był górą, raz przegrał - lecz był to rok 2005.
Co do absencji w meczu to najprawdopodobniej w Arsenalu nie zobaczymy David'a Ospina'y,Tomas'a Rosicky'iego, Jack'a Wilshere'a
Danny'ego Welbeck'a z powodu kontuzji. W drużynie z Monachium z powodu kontuzji nie zobaczymy Medhi Benatia, Holger'a Badstuber'a, Mario Götze, Arjen'a Robben'a, Sebastian'a Rode i Franck'a Ribéry'iego. Mimo tych absencji widzę tu jednego zwycięzcę i jest nim Bayern Monachium.
Sam Stawiam na czyste zwycięstwo drużyny z Niemiec.
To chyba tyle jeśli chodzi o moją analizę.
Wiem, że są to tylko statystyki (i przeczucie), ale starałem się żeby było przejrzyście.
Zaznaczę, że jest to moja pierwsza analiza (gdziekolwiek, nigdy wcześniej takowej nie pisałem ponieważ nie mam talentu do pisania - szczerze powiedziawszy wolę matematykę), hehe.
Bilans Arsenalu na ostatnie 15 spotkań to 10-1-4 czyli też całkiem nieźle. Niestety większość z meczy wygranych to mecze ligowe angielskiej premiership. Dwa ostatnie mecze Arsenalu w Lidze Mistrzów to dwie przegrane raz u siebie z Olympiakosem 2:3 i raz na wyjeździe z Dynamo Zagrzeb 2:1.
W 6 pojedynkach H2H pomiędzy tymi zespołami trzy razy górą był Bayer, raz był remis i dwa razy wygrał Arsenal. Na wyjeździe Bayern grał 3 razy i dwa razy był górą, raz przegrał - lecz był to rok 2005.
Co do absencji w meczu to najprawdopodobniej w Arsenalu nie zobaczymy David'a Ospina'y,Tomas'a Rosicky'iego, Jack'a Wilshere'a
Danny'ego Welbeck'a z powodu kontuzji. W drużynie z Monachium z powodu kontuzji nie zobaczymy Medhi Benatia, Holger'a Badstuber'a, Mario Götze, Arjen'a Robben'a, Sebastian'a Rode i Franck'a Ribéry'iego. Mimo tych absencji widzę tu jednego zwycięzcę i jest nim Bayern Monachium.
Sam Stawiam na czyste zwycięstwo drużyny z Niemiec.
To chyba tyle jeśli chodzi o moją analizę.
Wiem, że są to tylko statystyki (i przeczucie), ale starałem się żeby było przejrzyście.
Zaznaczę, że jest to moja pierwsza analiza (gdziekolwiek, nigdy wcześniej takowej nie pisałem ponieważ nie mam talentu do pisania - szczerze powiedziawszy wolę matematykę), hehe.
W trzeciej kolejce piłkarskiej LM zmierzą się Bayer Leverkusen z AS Romą. Wg bukmacherów faworytem jest drużyna z Niemiec.
W dotychczasowych dwóch kolejkach drużyna z Leverkusen zdobyła trzy punkty, pokonując u siebie BATE 4:1 oraz przegrywając mecz wyjazdowy na Camp Nou z Barceloną 2:1, mimo, że Bayer długo prowadził i zanosiło się na niemałą niespodziankę.
Roma zaledwie z jednym punktem wywalczonym z Barcelona w Rzymie. W drugiej kolejce sensacyjnie przegrali na wyjeździe z mistrzem Białorusi 3:2.
Ostatnia forma drużyn wskazuje na wicemistrza Włoch, który w październiku wygrał dwa na dwa mecze ligowe. Formą w tym miesiącu nie poraża Leverkusen, który zanotował dwa remisy, z Augsburgiem oraz Hamburgiem, drużynami okupującymi dolne części tabeli Bundesligi.
Wiemy, że LM rządzi się swoimi prawami, jednak ja obstawiam remis ze wskazaniem na drużynę z Rzymu.
Obydwa zespoły mierzyły się ze sobą dwukrotnie, ale bardzo dawno temu, bo w 2004 roku. W Niemczech wygrał Bayer 3:1, w Rzymie padł remis 1:1.
W zespole z Rzymu zabraknie kontuzjowanych Strootmana, Tottiego oraz Keity. Zaś w Leverkusen: Kiesslinga, Aranguiza i Hilberta.
Mój typ: Leverkusen - AS Roma X2 , kurs: 1.98 (unibet)
W dotychczasowych dwóch kolejkach drużyna z Leverkusen zdobyła trzy punkty, pokonując u siebie BATE 4:1 oraz przegrywając mecz wyjazdowy na Camp Nou z Barceloną 2:1, mimo, że Bayer długo prowadził i zanosiło się na niemałą niespodziankę.
Roma zaledwie z jednym punktem wywalczonym z Barcelona w Rzymie. W drugiej kolejce sensacyjnie przegrali na wyjeździe z mistrzem Białorusi 3:2.
Ostatnia forma drużyn wskazuje na wicemistrza Włoch, który w październiku wygrał dwa na dwa mecze ligowe. Formą w tym miesiącu nie poraża Leverkusen, który zanotował dwa remisy, z Augsburgiem oraz Hamburgiem, drużynami okupującymi dolne części tabeli Bundesligi.
Wiemy, że LM rządzi się swoimi prawami, jednak ja obstawiam remis ze wskazaniem na drużynę z Rzymu.
Obydwa zespoły mierzyły się ze sobą dwukrotnie, ale bardzo dawno temu, bo w 2004 roku. W Niemczech wygrał Bayer 3:1, w Rzymie padł remis 1:1.
W zespole z Rzymu zabraknie kontuzjowanych Strootmana, Tottiego oraz Keity. Zaś w Leverkusen: Kiesslinga, Aranguiza i Hilberta.
KamilFCB- VIP
Co za mecz! Roma z 0:2 na 4:2, by ledwie zremisować 4:4 (Bayer miał szanse na 5:4 w 90 minucie) Szkoda, że nie oglądałem, wiadomo Barca ważniejsza ale ważne, że siedzi.KamilFCB napisał:
Co do Bayernu, jak podejrzewałem, nie wygrali, a wręcz dostali oklep 2:0 :-)
KamilFCB- VIP
Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
Zico1910 twój typ się sprawdzić, a moje domysły poszły z dymem no cóż tak bywa.
0:2 - przegrywali, zazwyczaj tak się pisze gdy dana drużyna przegrywa. Nie napisałem biorąc pod uwagę, że są gościem dzisiejszego meczu.MisieQ88 napisał:Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
KamilFCB- VIP
MisieQ88 napisał:Jak z 0:2 skoro na samym początku był karny dla Leverkusen i był gol ??
Asekuracyjnie postawiłem z podpórką 1X,ale i tak udało się zarobić,tak jak sądziłem u Bayernu widać było brak koncentracji,a Arsenal musiał,więc walczyli jak o życie i zostają w grze,z szansą na wyjście z grupy.
Zico1910- Straight Flush
Dziś o 20.45 na Parc des Princes miejscowy PSG podejmie wicemistrza Hiszpanii, Real Madryt. Będzie to hit dzisiejszej kolejki. Wg bukmacherów delikatnym faworytem jest klub z Paryża.
Ostatnie 5 meczów to 5 zwycięstw drużyny PSG. Cztery w lidze francuskiej oraz jedno w meczu wyjazdowym LM z Szachtarem 4:1.
W grupie europejskich rozgrywek ma komplet pkt, podobnie jak klub z Madrytu.
Ekipa ze stolicy Hiszpanii, przeplata mecze zwycięskie z remisami. Początek sezonu, nowy trener, kontuzje, potrzeba czasu.
Do tego dzisiaj Real mocno osłabiony, ponieważ w spotkaniu z PSG nie będą mogli zagrać z powodu kontuzji: Pepe, James Rodríguez, Gareth Bale, Karim Benzema oraz Dani Carvajal.
W drużynie z Paryża kontuzjowani są tylko David Luiz i Presnel Kimpembe.
Mój typ: PSG - Real Madryt 1, kurs: 2.40 (bet365)
Ostatnie 5 meczów to 5 zwycięstw drużyny PSG. Cztery w lidze francuskiej oraz jedno w meczu wyjazdowym LM z Szachtarem 4:1.
W grupie europejskich rozgrywek ma komplet pkt, podobnie jak klub z Madrytu.
Ekipa ze stolicy Hiszpanii, przeplata mecze zwycięskie z remisami. Początek sezonu, nowy trener, kontuzje, potrzeba czasu.
Do tego dzisiaj Real mocno osłabiony, ponieważ w spotkaniu z PSG nie będą mogli zagrać z powodu kontuzji: Pepe, James Rodríguez, Gareth Bale, Karim Benzema oraz Dani Carvajal.
W drużynie z Paryża kontuzjowani są tylko David Luiz i Presnel Kimpembe.
Mój typ: PSG - Real Madryt 1, kurs: 2.40 (bet365)
KamilFCB- VIP
Dzsiaj spróbuję coś zagrać w meczu Malmo - Szachtar.Gospodarze są niedoszacowani,wiele razy potrafili u siebie walczyć z mocniejszymi drużynami,więc Szachtar jest przez nich do pokonania.Kursy nie odzwiercierdlają szans w tym meczu.Obie drużyny jak się wydaje walczą już tylko o 3.miejsce dające grę w lidze europejskiej.Ukraińcy mogą nie mieć takiej motywacji.Zawsze grali o coś więcej.
Zico1910- Straight Flush
Zgadzam się z Tobą. Malmo u siebie potrafi robić niespodzianki. Myślę, że tego meczu nie przegrają, a może nawet postarają się o komplet pkt. Nie ruszałem tego meczu, ale bardzo się nad nim zastanawiam.Zico1910 napisał:Dzsiaj spróbuję coś zagrać w meczu Malmo - Szachtar.Gospodarze są niedoszacowani,wiele razy potrafili u siebie walczyć z mocniejszymi drużynami,więc Szachtar jest przez nich do pokonania.Kursy nie odzwiercierdlają szans w tym meczu.Obie drużyny jak się wydaje walczą już tylko o 3.miejsce dające grę w lidze europejskiej.Ukraińcy mogą nie mieć takiej motywacji.Zawsze grali o coś więcej.
KamilFCB- VIP
Strona 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Liga Europejska - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
» Azjatyckie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
» Latynoskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
» Holenderskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
» Belgijskie ligi - - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
» Azjatyckie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami