Typ dnia 13.06
+21
lewar
Szogista
dwaka96
thierry_henry
Johnny13
MisieQ88
Margarit12
KamilFCB
drx86
ravoldi88
smika
Bucek
Mario777
PawelAG
Przemolkas
Pilonek®
Thiem
capinsky
marcin070190
kwapir
Admin
25 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Typ dnia 13.06
Typy na dzień 13.06
Format podawania typu:
Zdarzenie:
Dyscyplina:
Godzina rozpoczęcia:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Format podawania typu:
Zdarzenie:
Dyscyplina:
Godzina rozpoczęcia:
Typ:
Kurs:
Bukmacher:
Analiza:
Admin- Admin
- Liczba postów : 3539
Punkty : 6037
Reputacja : 957
Re: Typ dnia 13.06
Zdarzenie: Golden State Warriors - Cleveland Cavaliers
główny zakłd włacznie z dogrywką
Dyscyplina: koszykówka
Godzina rozpoczęcia: 03:00
Typ: 2
Kurs: 3.85
Bukmacher: unibet
Analiza: 5 runda finłu gospodarze prowadza 3;1 poprzedni mecz goscie wygrli u siebie dosc pewnie zeby w ogle liczyc sie w grze muszą po prostu wygrac dzisiejsze spotkani
główny zakłd włacznie z dogrywką
Dyscyplina: koszykówka
Godzina rozpoczęcia: 03:00
Kurs: 3.85
Analiza: 5 runda finłu gospodarze prowadza 3;1 poprzedni mecz goscie wygrli u siebie dosc pewnie zeby w ogle liczyc sie w grze muszą po prostu wygrac dzisiejsze spotkani
Reputacja : 250
Zdarzenie: Francja - Anglia ( mecz towarzyski )
Dyscyplina: piłka nozna
Godzina rozpoczęcia: 21:00
Kurs: 4.18
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza: myśle że Anglia wygra ten mecz , francja po porażce ze szwecją bedzie w dołku Anglicy mają fajny skład zawodnicy z formą i wygrają.
Kurs: 4.18
Bukmacher: Bet-At-Home
Analiza: myśle że Anglia wygra ten mecz , francja po porażce ze szwecją bedzie w dołku Anglicy mają fajny skład zawodnicy z formą i wygrają.
marcin070190- al Straight Flush
- Liczba postów : 6793
Punkty : 808
Reputacja : 2273
Zdarzenie: IRAK - JAPONIA
Dyscyplina: PIŁKA NOŻNA
Godzina rozpoczęcia: 14:25
Typ: LICZBA GOLI PONAD 4,5
Kurs: 7
Bukmacher: Unibet
Analiza: Japonia musi wygrac ten mecz ze wzgeldu na uklad tabeli w ktorej 3 pierwsze zespoly maja po 16 punktow jedna z nich to wlasnie Japonia. Japonia ma srednia 2 bramek na mecz co pokazuje ze graja bardzo ofensywnie. Iraq ma blisko 2 bramki stracone na mecz. Iraq gra usiebie wiec pewnie cos ustrzela . co za tym idzie wydaje mi sie ze bedzie duzo bramek w tym meczu.
Dyscyplina: PIŁKA NOŻNA
Godzina rozpoczęcia: 14:25
Typ: LICZBA GOLI PONAD 4,5
Kurs: 7
Analiza: Japonia musi wygrac ten mecz ze wzgeldu na uklad tabeli w ktorej 3 pierwsze zespoly maja po 16 punktow jedna z nich to wlasnie Japonia. Japonia ma srednia 2 bramek na mecz co pokazuje ze graja bardzo ofensywnie. Iraq ma blisko 2 bramki stracone na mecz. Iraq gra usiebie wiec pewnie cos ustrzela . co za tym idzie wydaje mi sie ze bedzie duzo bramek w tym meczu.
capinsky- Straight Flush
- Liczba postów : 426
Punkty : 457
Reputacja : 60
Zdarzenie: Victor Troicki-Benoit Paire
Dyscyplina: Tenis
Godzina rozpoczęcia: 11:00
Typ: 2:0 (dokładny wynik)
Kurs: 2.48
Analiza: Troicki jest bardzo solidnym zawodnikiem dobrze grającym na kortach trawiastych. Uważam, że Paire słynący ze swojej nierównej gry nie będzie w stanie nawiązać równorzędnej walki i mecz zakończy się szybkim zwycięstwem Viktora 2-0 w setach.
Godzina rozpoczęcia: 11:00
Typ: 2:0 (dokładny wynik)
Kurs: 2.48
Analiza: Troicki jest bardzo solidnym zawodnikiem dobrze grającym na kortach trawiastych. Uważam, że Paire słynący ze swojej nierównej gry nie będzie w stanie nawiązać równorzędnej walki i mecz zakończy się szybkim zwycięstwem Viktora 2-0 w setach.
Thiem- Flush
- Liczba postów : 133
Punkty : 78
Reputacja : 14
Zdarzenie: Lichtenstain - Rumunia
Dyscyplina: Pilka Nożna
Godzina rozpoczęcia: 19:00
Typ: 2 (-1)
Kurs: 1.4
Bukmacher: Bet-at-home
Analiza: zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Rumunia. To wlasnie dlatego postanowilem na nich postawic z handicapem -1 bo czuje, że spokojnie wygrają a ten handicap już do przerwy bedzie wchodzil
Typ: 2 (-1)
Kurs: 1.4
Analiza: zdecydowanym faworytem tego spotkania jest Rumunia. To wlasnie dlatego postanowilem na nich postawic z handicapem -1 bo czuje, że spokojnie wygrają a ten handicap już do przerwy bedzie wchodzil
Pilonek®- al Straight Flush
- Liczba postów : 3377
Punkty : 2070
Reputacja : 889
Zdarzenie: Lichtenstain U21- Rumunia U21
Typ: Dokładny wynik 0-5
Kurs: 12
Bukmacher:Unibet
Nie sa to jakies swietne druzyny, ale Rumunia jednak jest w tym meczu faworytem a Lichtenstain ... dostali w marcu od Bosni i Hercegowiny 6:0 wiec sadze ze i tu bedzie troche bramek i Rumunia wygra zdecydowanie. Co do mojego typu to daje 0-5 chociaz wahałem sie nad 0-4 , ale jednak pierwsza mysl najlepsza iii o to tak sie tego trzymam.
Typ: Dokładny wynik 0-5
Kurs: 12
Bukmacher:Unibet
Nie sa to jakies swietne druzyny, ale Rumunia jednak jest w tym meczu faworytem a Lichtenstain ... dostali w marcu od Bosni i Hercegowiny 6:0 wiec sadze ze i tu bedzie troche bramek i Rumunia wygra zdecydowanie. Co do mojego typu to daje 0-5 chociaz wahałem sie nad 0-4 , ale jednak pierwsza mysl najlepsza iii o to tak sie tego trzymam.
Reputacja : 143
Zdarzenie: Gremio RS - EC Bahia BA
Dyscyplina: Piłka Nożna
Godzina rozpoczęcia: 01:00
Typ: Handicap (0:2) 1
Kurs: 4.74
Analiza: Gremio RS na 5 meczy 4 zwyciestwa, ostani mecz wygrana 6:2 gra u siebie gdzie jest niepokonany, srednia bramek 2.3 na mecz , zato druzyna przyjezdnych na wyjezdzie 3 porazki.
Godzina rozpoczęcia: 01:00
Typ: Handicap (0:2) 1
Kurs: 4.74
Analiza: Gremio RS na 5 meczy 4 zwyciestwa, ostani mecz wygrana 6:2 gra u siebie gdzie jest niepokonany, srednia bramek 2.3 na mecz , zato druzyna przyjezdnych na wyjezdzie 3 porazki.
PawelAG- al Straight Flush
- Liczba postów : 1444
Punkty : 291
Reputacja : 449
Zdarzenie: Kosowo - Irlandia
Dyscyplina: Piłka ręczna Emerging Nations
Godzina rozpoczęcia: 13:00
Typ: Handicap 1 (-18.5)
Kurs: 1.85
Bukmacher: 1xBet
Analiza: Po minimalnej porażce z Turcją ekipa z Kosowa urządzi sobie ostre strzelanie w meczu z Irlandią , której obrona jest na mizernym poziomie , co udowodniła w poprzednim meczu Albania .
Dyscyplina: Piłka ręczna Emerging Nations
Godzina rozpoczęcia: 13:00
Typ: Handicap 1 (-18.5)
Analiza: Po minimalnej porażce z Turcją ekipa z Kosowa urządzi sobie ostre strzelanie w meczu z Irlandią , której obrona jest na mizernym poziomie , co udowodniła w poprzednim meczu Albania .
Mario777- Straight Flush
- Liczba postów : 936
Punkty : 1288
Reputacja : 585
Zdarzenie: Garcilaso - Sporting Cristal
Dyscyplina: Pilka Nozna ( Primera Division Peru - Apertura)
Godzina rozpoczęcia: 20:15
Typ: 1
Kurs: 2.15
Ekipa Garcilaso w meczach u siebie radzi sobie lepiej niz przywoicie , natomiast druzyna Sportingu Cristal praktycznie na wyjazdach nie odnosi zwyciestw stad moj typ
Kurs: 2.15
Ekipa Garcilaso w meczach u siebie radzi sobie lepiej niz przywoicie , natomiast druzyna Sportingu Cristal praktycznie na wyjazdach nie odnosi zwyciestw stad moj typ
Bucek- Straight Flush
- Liczba postów : 611
Punkty : 886
Reputacja : 313
Zdarzenie;Singapore-Argetyna
Dyscyplina;Pilka Nozna
Godzina rozpoczecia;14.00
Typ;obie druzyny strzela gola
Kurs;3.10
Bukmacher;Unibet
Analiza;Argentyna to zdecydowany faworyt i moze byc pogrom ale czy zagraja w najsilniejszym skladzie i czy powaznie podejda do tego spotkania to mysle ze nie i tu upatruje gola dla Singapore bo Argentyna napewno strzeli
Dyscyplina;Pilka Nozna
Godzina rozpoczecia;14.00
Typ;obie druzyny strzela gola
Kurs;3.10
Bukmacher;Unibet
Analiza;Argentyna to zdecydowany faworyt i moze byc pogrom ale czy zagraja w najsilniejszym skladzie i czy powaznie podejda do tego spotkania to mysle ze nie i tu upatruje gola dla Singapore bo Argentyna napewno strzeli
smika- VIP
- Liczba postów : 3554
Punkty : 552
Reputacja : 2585
Zdarzenie: Dzumhur-Munoz de La Nava
Dyscyplina: tenis
Godzina rozpoczęcia: 11.30
Typ: DW 2-1 Dzumhur
Kurs: 4,6
Bukmacher: bwin
Analiza:
Pierwsza runda turnieju na cegle w Lizbonie . Kurs 1.5 na wygraną bosniaka jest akceptowalny . Zaryzykuje 2-1 . Jest on tutaj rozstawiony z najwyższym numerem i po słabych występach w turniejach rangi ATP pora zaistnieć w challengerze . Hiszpan 10 lat starszy, ostatnio zanotował ćwierćfinał w Vicenzie, tutaj wygrał trzy mecze kwalifikacyjne . 2-0 w bezpośrednich meczach dla Damira .
Dyscyplina: tenis
Godzina rozpoczęcia: 11.30
Typ: DW 2-1 Dzumhur
Kurs: 4,6
Bukmacher: bwin
Analiza:
Pierwsza runda turnieju na cegle w Lizbonie . Kurs 1.5 na wygraną bosniaka jest akceptowalny . Zaryzykuje 2-1 . Jest on tutaj rozstawiony z najwyższym numerem i po słabych występach w turniejach rangi ATP pora zaistnieć w challengerze . Hiszpan 10 lat starszy, ostatnio zanotował ćwierćfinał w Vicenzie, tutaj wygrał trzy mecze kwalifikacyjne . 2-0 w bezpośrednich meczach dla Damira .
ravoldi88- al Straight Flush
- Liczba postów : 2016
Punkty : 649
Reputacja : 223
Zdarzenie: Bhutan-Malediwy
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina rozpoczęcia: 14:00
Typ: over 6,5
Kurs: 4,00
Analiza: W pewnych kręgach spotkanie to z pewnością przysporzy wielu emocji. Z jednej strony Bhutan słynny jako najgorsza drużyna świata z drugiej Malediwy miejsce o którym marzy wiele osób jako miejscu wypoczynkowym. O Bhutanie można pisać wiele, ale pewnikiem jest, że jest to mocno amatorski zespół grający radosną piłkę. Owszem było o nich głośno gdy wygrali jakiś czas temu swój pierwszy mecz ale generalnie to ogórki. Malediwy też można pominąć w annałach piłkarskich tuzów. Ot po prostu myślę, że będzie tutaj radosny futbol z obu stron i te 7 goli będzie w zasięgu tych ekip. Patrząc po historii ich spotkań, takie mecze już się zdarzały.
Dyscyplina: Piłka nożna
Godzina rozpoczęcia: 14:00
Typ: over 6,5
Kurs: 4,00
Analiza: W pewnych kręgach spotkanie to z pewnością przysporzy wielu emocji. Z jednej strony Bhutan słynny jako najgorsza drużyna świata z drugiej Malediwy miejsce o którym marzy wiele osób jako miejscu wypoczynkowym. O Bhutanie można pisać wiele, ale pewnikiem jest, że jest to mocno amatorski zespół grający radosną piłkę. Owszem było o nich głośno gdy wygrali jakiś czas temu swój pierwszy mecz ale generalnie to ogórki. Malediwy też można pominąć w annałach piłkarskich tuzów. Ot po prostu myślę, że będzie tutaj radosny futbol z obu stron i te 7 goli będzie w zasięgu tych ekip. Patrząc po historii ich spotkań, takie mecze już się zdarzały.
"Każdy z was, młodzi przyjaciele, znajduje też w życiu jakieś swoje Westerplatte. Jakiś wymiar zadań, które musi podjąć i wypełnić. Jakąś słuszną sprawę, o którą nie można nie walczyć. Jakiś obowiązek, powinność, od której nie można się uchylić. Nie można zdezerterować"- Jan Paweł II
drx86- al Straight Flush
- Liczba postów : 1802
Punkty : 108
Reputacja : 843
Zdarzenie: Marach/Pavic - Begemann/Struff
Godzina rozpoczęcia: 12:30
Typ: Begemann/Struff
Kurs: 2.86
Analiza: Begemann/Struff grali ze sobą w tym roku dwa razy i pozwoliło wygrać to im turniej w Australii. Marach z Pavicem grają strasznie nierówno. Nie tak dawno obserwowałem ich mecz we Francji z braćmi Paire, który wygrali w strasznych męczarniach. Dodatkowym plusem jest, że Niemcy grają na własnych kortach. Kurs niezły, a myślę, że szanse wyrównane.
Godzina rozpoczęcia: 12:30
Typ: Begemann/Struff
Kurs: 2.86
Analiza: Begemann/Struff grali ze sobą w tym roku dwa razy i pozwoliło wygrać to im turniej w Australii. Marach z Pavicem grają strasznie nierówno. Nie tak dawno obserwowałem ich mecz we Francji z braćmi Paire, który wygrali w strasznych męczarniach. Dodatkowym plusem jest, że Niemcy grają na własnych kortach. Kurs niezły, a myślę, że szanse wyrównane.
KamilFCB- VIP
- Liczba postów : 10995
Punkty : 681
Reputacja : 15708
Zdarzenie: Barty - Maria
Godzina rozpoczęcia: 13:30
Typ: Dokładny Wynik: 0:2
Kurs: 7.0
Analiza: Obie zawodniczki spotkały się ze sobą do tej pory jeden raz, w 2012 roku Barty pokonała Marie 2:0. Myślę, że dziś to będzie całkowicie inne spotkanie z perspektywy Marii. Obie zawodniczki są w bardzo dobrej formie. Warto dodać, że jest to pierwsze spotkanie na kortach trawiastych w tym roku, Maria poprawiła swoją grę znacznie na trawie i sądzę, że jest w stanie pokonać Barty 2:0.
Godzina rozpoczęcia: 13:30
Typ: Dokładny Wynik: 0:2
Kurs: 7.0
Analiza: Obie zawodniczki spotkały się ze sobą do tej pory jeden raz, w 2012 roku Barty pokonała Marie 2:0. Myślę, że dziś to będzie całkowicie inne spotkanie z perspektywy Marii. Obie zawodniczki są w bardzo dobrej formie. Warto dodać, że jest to pierwsze spotkanie na kortach trawiastych w tym roku, Maria poprawiła swoją grę znacznie na trawie i sądzę, że jest w stanie pokonać Barty 2:0.
Margarit12- Straight Flush
- Liczba postów : 507
Punkty : 463
Reputacja : 131
Zdarzenie: OPS-Honka
Dyscyplina: Piłka Nożna, Finlandia Ykkonen
Godzina rozpoczęcia: 17:30
Typ: BTTS Nie
Analiza:
Trzecie w tabeli OPS podejmuje na własnym stadionie pierwszą drużynę Honka. W większości pojedynków między tymi drużynami wygrywa Honka i tak tez moim zdaniem będzie tym razem. Myślę ze strzeli tylko jedna drużyna i będzie to Honka.
Mój typ na dziś to BTTS: NIE, a co z tego wyniknie nie wiadomo
Typ: BTTS Nie
Analiza:
Trzecie w tabeli OPS podejmuje na własnym stadionie pierwszą drużynę Honka. W większości pojedynków między tymi drużynami wygrywa Honka i tak tez moim zdaniem będzie tym razem. Myślę ze strzeli tylko jedna drużyna i będzie to Honka.
Mój typ na dziś to BTTS: NIE, a co z tego wyniknie nie wiadomo
MisieQ88- al Straight Flush
- Liczba postów : 3281
Punkty : 250
Reputacja : 732
Zdarzenie: Gnistan-Jaro
Typ: Powyżej 2,5
Kurs: 1.96
Bukmacher: 1xbet
Gnistan obecnie zamyka tabelę tylko z 3 pkt zdobytymi,Jaro zajmuje 8 pozycję z 7 punktami.Stawiam tu głównie na ofensywę Jaro którzy w zeszłym sezonie wyglądali niezle w tej kwestii,mam nadzieję że zobaczymy co najmniej 3 gole.
Typ: Powyżej 2,5
Kurs: 1.96
Bukmacher: 1xbet
Gnistan obecnie zamyka tabelę tylko z 3 pkt zdobytymi,Jaro zajmuje 8 pozycję z 7 punktami.Stawiam tu głównie na ofensywę Jaro którzy w zeszłym sezonie wyglądali niezle w tej kwestii,mam nadzieję że zobaczymy co najmniej 3 gole.
Johnny13- Straight Flush
- Liczba postów : 343
Punkty : 342
Reputacja : 24
Zdarzenie: Syria - Chiny
Godzina rozpoczęcia: 15:45
Typ: Chiny (1.połowa)
Kurs: 2.85
Analiza: Mecz ostatniej szansy dla Chińczyków. Ruszą od początku do ataku bo będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz, a że mają argumenty w starciu z taką reprezentacją jak Syria - powinni już do przerwy prowadzić.
Godzina rozpoczęcia: 15:45
Typ: Chiny (1.połowa)
Kurs: 2.85
Analiza: Mecz ostatniej szansy dla Chińczyków. Ruszą od początku do ataku bo będą chcieli za wszelką cenę wygrać ten mecz, a że mają argumenty w starciu z taką reprezentacją jak Syria - powinni już do przerwy prowadzić.
thierry_henry- al Straight Flush
- Liczba postów : 3216
Punkty : 1275
Reputacja : 2167
Zdarzenie: Norwegia - Szwecja
Dyscyplina: Piłka nożna (mecze towarzyskie)
Godz rozpoczęcia: 19:45
Typ: połowa czasu/ pełny czas - X/2
Kurs: 5,00
Bukmacher: 1x bet
Analiza: Co prawda to są mecze towarzyskie a wiadomo jak w nich grają... między tymi drużynami było rozegrane 5 meczów z czego 2 razy Norwedzy wygrali i 2x remisowali raz przegrali. Szwecja wygrała tylko raz z Norwegia w 2013
Meczyk będzie ciekawy obie drużyny zacięcie będą walczyć jednak wydaje mi się ze to Szwecja wygra 1:3 movement sweden !
Dyscyplina: Piłka nożna (mecze towarzyskie)
Godz rozpoczęcia: 19:45
Typ: połowa czasu/ pełny czas - X/2
Kurs: 5,00
Bukmacher: 1x bet
Analiza: Co prawda to są mecze towarzyskie a wiadomo jak w nich grają... między tymi drużynami było rozegrane 5 meczów z czego 2 razy Norwedzy wygrali i 2x remisowali raz przegrali. Szwecja wygrała tylko raz z Norwegia w 2013
Meczyk będzie ciekawy obie drużyny zacięcie będą walczyć jednak wydaje mi się ze to Szwecja wygra 1:3 movement sweden !
Punkty : 478
Reputacja : 23
Zdarzenie: Garcilaso - Sporting Cristal
Typ: X
Kurs: 3.75
Real Garcilaso w meczach u siebie z czołowką ligi zawsze są to zacięte mecze poza tym jedna jak i druga drużyna dawno nie zremisowała :-) i stąd mój typ na remis
Typ: X
Kurs: 3.75
Real Garcilaso w meczach u siebie z czołowką ligi zawsze są to zacięte mecze poza tym jedna jak i druga drużyna dawno nie zremisowała :-) i stąd mój typ na remis
Szogista- Flush
- Liczba postów : 188
Punkty : 230
Reputacja : 48
Zdarzenie: Francja - Anglia
Kurs: 1.84
Analiza: Stawiając ten typ przypomniało mi sie jak grali na mistrzostwach czyli idealnie... Jak wiadomo powinno sie rozwijać i teraz jeszcze lepiej zagrają
Kurs: 1.84
Analiza: Stawiając ten typ przypomniało mi sie jak grali na mistrzostwach czyli idealnie... Jak wiadomo powinno sie rozwijać i teraz jeszcze lepiej zagrają
Pilonek®- al Straight Flush
- Liczba postów : 3377
Punkty : 2070
Reputacja : 889
Zdarzenie: Chalone/Saone- Strasburg
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina rozpoczęcia: 20:30
Typ: Strasburg -3.5
Kurs: 3.45
Analiza: Pierwsza runda finału rozgrywek francuskiej LNB Strasbourg jest drużyną bardzo dobrze spisującą się na wyjazdach. Nie przegrali, ani nie zremisowali 10 ostatnich wyjazdowych meczy. Optuję, że tak samo będzie i tutaj, przy czym pokrycie handicapu 3.5 nie będzie stanowiło przeszkody.
Dyscyplina: Koszykówka
Godzina rozpoczęcia: 20:30
Typ: Strasburg -3.5
Kurs: 3.45
Analiza: Pierwsza runda finału rozgrywek francuskiej LNB Strasbourg jest drużyną bardzo dobrze spisującą się na wyjazdach. Nie przegrali, ani nie zremisowali 10 ostatnich wyjazdowych meczy. Optuję, że tak samo będzie i tutaj, przy czym pokrycie handicapu 3.5 nie będzie stanowiło przeszkody.
lewar- al Straight Flush
- Liczba postów : 1110
Punkty : 256
Reputacja : 310
Zdarzenie: Katar - Korea Południowa
Dyscyplina: Pilka Nozna ( Azja - Mistrzostwa Świata)
Typ: Korea wygra i under 2,5 bramki w meczu
Kurs: 3.25
Bukmacher: BWIN
Ostatni mecz 8 kolejki w grupie A. Korea wygrywając ze słabym Katarem odskoczy od Uzbekistanu na 4 punkty i tym samym będzie w komfortowym położeniu w dalszej walce o drugie miejsce dające bezpośredni awans na Mundial. Katar w tej grupie zgromadził tylko 2 punkty i kompletnie nie liczy się w walce. Liczę na zacięty mecz, wygrany 0:1 lub 0:2 przez przyjezdnych.
Dyscyplina: Pilka Nozna ( Azja - Mistrzostwa Świata)
Typ: Korea wygra i under 2,5 bramki w meczu
Kurs: 3.25
Bukmacher: BWIN
Ostatni mecz 8 kolejki w grupie A. Korea wygrywając ze słabym Katarem odskoczy od Uzbekistanu na 4 punkty i tym samym będzie w komfortowym położeniu w dalszej walce o drugie miejsce dające bezpośredni awans na Mundial. Katar w tej grupie zgromadził tylko 2 punkty i kompletnie nie liczy się w walce. Liczę na zacięty mecz, wygrany 0:1 lub 0:2 przez przyjezdnych.
biernat01- Straight
- Liczba postów : 23
Punkty : 12
Reputacja : 2
Zdarzenie: Polansky P. - Groth S.
Dyscyplina: Tenis Challenger Nottingham
Godzina rozpoczęcia: 19:45
Typ: Polansky P.
Kurs: 4.20
Zdecydowałem się dzisiaj na zwycięstwo Kanadyjczyka z 3 powodów. Po pierwsze Groth od 11 stycznia przegrywa wszystko jak leci jest kompletnie bez formy. Będzie to jego pierwszy mecz na trawie w tym sezonie Polansky jedno spotkanie już rozegrał po walce przegrał z Brownem. Po 3 kurs 4.20 to spore value dlatego myślę,że warto spróbować pograć na Kanadyjczyka.
Dyscyplina: Tenis Challenger Nottingham
Godzina rozpoczęcia: 19:45
Typ: Polansky P.
Kurs: 4.20
Zdecydowałem się dzisiaj na zwycięstwo Kanadyjczyka z 3 powodów. Po pierwsze Groth od 11 stycznia przegrywa wszystko jak leci jest kompletnie bez formy. Będzie to jego pierwszy mecz na trawie w tym sezonie Polansky jedno spotkanie już rozegrał po walce przegrał z Brownem. Po 3 kurs 4.20 to spore value dlatego myślę,że warto spróbować pograć na Kanadyjczyka.
mumin- Three of a Kind
- Liczba postów : 3
Punkty : 0
Reputacja : 0
Zdarzenie: kolumbia - kamerun
Godzina rozpoczęcia: 20 30
Typ: x
Kurs: 3,83
Bukmacher: bet at home
Analiza:kameruńczycy lubią remisować , także wg mnie i ten mecz tym bardziej , że na neutralnym boisku zakończy się takim wynikiem
Godzina rozpoczęcia: 20 30
Typ: x
Kurs: 3,83
Bukmacher: bet at home
Analiza:kameruńczycy lubią remisować , także wg mnie i ten mecz tym bardziej , że na neutralnym boisku zakończy się takim wynikiem
muminek83- Straight
- Liczba postów : 59
Punkty : 40
Reputacja : 5
Strona 1 z 2 • 1, 2
Strona 1 z 2
Pozwolenia na tym forum: