Polityka
+6
ryb1337
lewar
piotrKa
Pepikos
olegsport
Zico1910
10 posters
Strona 1 z 2
Strona 1 z 2 • 1, 2
Polityka
Panowie w październiku wybory.Z naszej perspektywy kolejna szansa na zmianę prawa i pozbycie tej idiotycznej ustawy hazardowej,która powoduje ,że nikt z nas nie może legalnie pograć w pokera w gronie znajomych bez narażenia się na konsekwencje.Można legalnie pograć w kasynie,ale kto był wie,że po wprowadzeniu tej ustawy podatek od wygranych zabija całą grę.Ale czy właśnie mamy taką szansę?Dwie główne partie Pis i PO chcą utrzymać ten chory system,więc patrząc po sondażach wydaje się,że cała nadzieja to Kukiz i jego ludzie.Może otrzymując dość dużą liczbę głosów i wchodząc w koalicję wymusi pewne zmiany.Jest jeszcze szereg mniejszych sensownych partii,które proponują konkretne zmiany,,ale bez szans na ich realizację,nie wejdą do rządu.Takim przykładem jest Korwin,który swoim kretyńskim zachowaniem sobie nie pomaga.Takim zachowaniem jak wczoraj na przykład na załączonym filmiku.
A wy macie jakichś faworytów w nadchodzących wyborach?Głosujecie na konkretną partię co wybory?Może nie kierujecie się względami hazardowymi przy wyborze,a czymś innym?Zapraszam do dyskusji.
A wy macie jakichś faworytów w nadchodzących wyborach?Głosujecie na konkretną partię co wybory?Może nie kierujecie się względami hazardowymi przy wyborze,a czymś innym?Zapraszam do dyskusji.
Zico1910- Straight Flush
- Liczba postów : 905
Punkty : 1
Reputacja : 42
Re: Polityka
Ha ha ten cały Mikke to gra warjata i tak zdobywa wyborców. A facet naprawde inteligentny. W programie Wojewódzkiego, Kuba zapytał go czy leczy się psychiatrycznie a on na to - wystarczy Panu, że mam zezwolenie na broń
olegsport- al Straight Flush
- Liczba postów : 1266
Punkty : 111
Reputacja : 82
Właśnie się tak zastanawiam nad tym.Niby inteligentny,ale od 20 lat non stop na granicy progu i w kampanii palnie coś tak głupiego,że traci szansę na wejście do parlamentu.A to o Hitlerze,a to o niepełnosprawnych,a to o kobietach.Jak raz mu się udało w wyborach do europarlamentu to zaraz partię rozwalił i powołał nową.
Zico1910- Straight Flush
Moje zdanie na temat polityki jest takie, że obojętnie kto by nie ,,rządził" to i tak będzie tak samo jak teraz albo gorzej. Obiecują tylko żeby dostać się do ,,łatwej" kasy. Na wybory kiedyś chodziłem ale od kilku lat już nie chodzę bo nie mam zamiaru wspierać tego całego cyrku i dorobkowiczów.
Pepikos- al Straight Flush
- Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Mnie Kukiz nie przekonuje w dodatku miał stworzyć partie a chyba nie stworzył? Nawet jak stworzy to i tak w jego struktury wejdą byli ludzie z PO czy tam z innych..
Punkty : 152
Reputacja : 8
Mnie też i jaki tam z Kukiza polityk? Taki jak ze mnie. Dobry showman i może muzyk a aktorem tez był kiepskim. Już mu nadano przydomek Nikodema Dyzmy.
O wolność pokera w Polsce walczy Paweł Górczyński z SLD, tyle wiem.
olegsport napisał:Mnie też i jaki tam z Kukiza polityk? Taki jak ze mnie. Dobry showman i może muzyk a aktorem tez był kiepskim. Już mu nadano przydomek Nikodema Dyzmy.
Górczyński ma na imię Artur i nie był w SLD,a u Palikota.Teraz jest w PSL.Ja tam wolę Kukiza niż tych polityków co od 26 lat siedzą i rozkradają państwo.Z naszych podatków zrobili sobie sposób na życie,a jakby dać jednemu czy drugiemu szlifierkę do ręki,żeby zaczął zarabiać jak uczciwy obywatel to nie wiedziałby jak włączyć.Jak to mówił Wojtek Cejrowski "wszystkich WON"
Zico1910- Straight Flush
To przez Kukiza wkradła się pomyłka. Oczywiście Artur Górczyński a Paweł Kukiz. Górczyński kilka miesięcy temu opuścił PSL i jest w klubie SLD.Powodem jest ustawa o in vitro.
https://www.youtube.com/watch?v=Zbn2vvNB7ls
Polecam
najlepsza jest prof. M.Platek i jej teoria dot dzieci w malzenstwach jednoplciowych hahahah
Polecam
najlepsza jest prof. M.Platek i jej teoria dot dzieci w malzenstwach jednoplciowych hahahah
Punkty : 152
Reputacja : 8
Panowie co sądzicie o wizycie Trumpa i kryzysie imigracyjnym jaki ma miejsce w Europie ?
lewar- al Straight Flush
- Liczba postów : 1110
Punkty : 256
Reputacja : 310
Macierewicz Antoni PRZEKOT
ryb1337- Straight Flush
- Liczba postów : 490
Punkty : 628
Reputacja : 134
ja mam wyj... na pis itp ale wole ich od PO przynajmiej nie ma brudasów na ulicy , ciapciaków, bylem w niemczech i holandi co tam sie dzieje to na ulicy lepiej z nozem chodzić do oborny , banydy kilku do klkudziesieciu , wolabym nie grac w kasynach nawet z ustawą ale miec spokój a nie bac sie wyjsc na ulice , spotkalem mariana kowalskiego i jestem jego zwolennikiem od dawna prywatnie bardzo pozytywny czlowiek
marcin070190- al Straight Flush
- Liczba postów : 6793
Punkty : 808
Reputacja : 2273
Mieszkałem pół roku w Hadze, Jeden wielki dramat. Belgii, Holandii, Francji, UK, Niemiec już nie ma. Nie ma dla nich odwrotu.
lewar- al Straight Flush
Tez w Hadze bylem tam to ich najwięcej ciaptych
Nom Panowie chociaż z tym dobrze PIS robi że nie chcę przyjąć uchodźców... Ja uważam że Ci którzy chcieli mieć lepsze życie to już parę lat wstecz przybyli chociażby do Polski I jakoś żyją w naszym społeczeństwie, większość z nich pracuje czy studiuję... ok do tych ludzi nic nie mam. Ale Ci co teraz chcą ich sprowadzić I co inne kraje już ich sprowadzili, to chcą tylko żerować na nas. Interesuję ich tylko zabawa czyimś kosztem a także comiesięczny socjal. Większość z nich nie ma zamiaru nawet podejmować pracy. Do tego spore ryzyko że miedzynimi są także terroryści... Ja nie rozumiem bo tam jest wojna to już powód żeby uciekać. Śmieszne że tam gdzie mają bliżej to nie uciekają, przykładowo do Arabii... Ale tam za darmo nikt by im nic no dał. Przecież skoro jest wojna , boją się Państwa Islamskiego to powinni stanąć z nimi do walki A nie dają dyla do Europy. Śmieszne jest też to że większość uchodźców to młode byczki... A kobiety z dziećmi to tylko maly procent. Jak tak dalej pójdzie to Europy nie będzie... naprawdę źle to wygląda...
seboafc- al Straight Flush
- Liczba postów : 6335
Punkty : 528
Reputacja : 3191
Trzeba hitlerowej Merkel podziękować ona zaprosila ta patologie. Polityka dzieli ludzi ... Polak nie da sobą pomiatać przez ciapatych .za granica zylem z kibicami wrogich drużyn jak koledzy polacy potrafią sie zjednoczyć kiedy trzeba. A rysiu petry ten to dopiero debil ekonomista a nawet potu dobrze złożyć nie umie hahah
W Sierra Leone też jest wojna, tak samo jak w Wenezueli jest konflikt zbrojny. Im też mamy pomagać i przyjmować wszystkich z tamtych rejonów? Istnieje ogromny problem głodu na świecie, i to od lat , tych głodnych też mamy przyjmować i dawać azyl w Europie ?
Sprawa państwa islamskiego, ogromnej wędrówki ludów i powodów islamizacji europy to temat na długie godziny, ale jedno jest pewne. Żadnego Islamu w Polsce.
Sprawa państwa islamskiego, ogromnej wędrówki ludów i powodów islamizacji europy to temat na długie godziny, ale jedno jest pewne. Żadnego Islamu w Polsce.
lewar- al Straight Flush
Dlaczego "Kaczor" , nie przeznaczył środków, powiedzmy na 500+ z obligowania w dniu dzisiejszym/wczorajszym na temat zwrotu pieniążków za premie itd.itp. tylko oświadczył ze zostaną przeznaczone na Caritas?
I dlaczego lider partii zabiera głos w tej sprawie a nie Premier?
Bardzo sie mi to nie podoba a nawet napiszę, iż bardzo nie podoba się mnie to.
Caritas nie podlega z tego co wiem pańśtwu więc nie bardzo jest do sprawdzenia. Gdyby te pieniązki trafiły na 500+ powiedzmy, byłyby regulowane i ślad po nich zostałby. ?
Nie znam się na polityce ale tak zwyczajnie pytam.
I dlaczego lider partii zabiera głos w tej sprawie a nie Premier?
Bardzo sie mi to nie podoba a nawet napiszę, iż bardzo nie podoba się mnie to.
Caritas nie podlega z tego co wiem pańśtwu więc nie bardzo jest do sprawdzenia. Gdyby te pieniązki trafiły na 500+ powiedzmy, byłyby regulowane i ślad po nich zostałby. ?
Nie znam się na polityce ale tak zwyczajnie pytam.
Punkty : 62
Reputacja : 1071
@QtasPosampas to jest taka papka medialna dla ludu,że oni zwrócą premię bo przyszli do polityki aby żyć skromnie.
To tak samo jak poczytasz sobie oświadczenia majątkowe polityków to nieraz zauważysz,że mimo kilkuletniej pracy w Sejmie za ponad 10k miesięcznie+przeróżne dodatki nie mają oszczędności a jeszcze toną w długach.
Moim zdaniem PIS popełnił bardzo duży błąd sądząc,że sondaże im spadły po tych głupich premiach. No bo każdy by jednak chciał żeby oni zarabiali więcej zarządzając budżetem liczonym w setkach miliardów zamiast kradli.
Sondaże im spadły bo robią tylko cyrki w TV zamiast zamykać bandziorów do więzień.
Na przykład taki Jacek Kapica usłyszał zarzut niedopełnienia obowiązków na 21.000.000.000zł (21mldzł) i nie było nawet wniosku areszt-przecież to chyba jakiś żart.
Pomija się całkowicie przestępstwa Hanny Gronkiewicz Waltz a co tu dopiero Tuska o cokolwiek oskarżyć.
Takiej propagandy w TV jak za rządów PIS-u nie było nawet za komuny. Polecam sobie pooglądać Polskie Kroniki Filmowe z filmami propagandowymi na Youtube bo były po stokroć bardziej prawdziwe niż to co nam teraz serwują w TV mimo,że teraz ludzie mają dostęp do internetu.
Mam nadzieję tylko,że ludzie nie zostali do końca ogłupieni i rozleniwieni przez nadmiar pieniędzy jak USrańcy i już na PIS nie będą głosować.
Mając na myśli ogłupieni i rozleniwieni przez nadmiar pieniędzy mam na myśli to,że przykładowo kiedyś pięlegniarka zarabiała 500zł i komplet skarpet na bazarze kosztował 10zł a teraz zarabia 3000zł i komplet skarpet na bazarze nadal kosztuje 10zł tylko,że teraz ta sama pielęgniarka woli Centrum Handlowe i cały czas i jej mało.
Kiedyś jak ludzie mieli mniej pieniędzy to byli też mniej leniwi i bardziej pomocni innym ludziom-tyle z plusów komuny. A teraz mamy zarejestrowanych w Polsce ponad 22 miliony samochodów osobowych,więc w praktycznie prawie każdym domu są co najmniej po 2 samochody i każdy tylko chcę liczyć mamonę. Mam nadzieję,że jednak ludzie zrozumieją,że to banda oszustów i pożegnamy się z nimi w przyszłych wyborach.
To tak samo jak poczytasz sobie oświadczenia majątkowe polityków to nieraz zauważysz,że mimo kilkuletniej pracy w Sejmie za ponad 10k miesięcznie+przeróżne dodatki nie mają oszczędności a jeszcze toną w długach.
Moim zdaniem PIS popełnił bardzo duży błąd sądząc,że sondaże im spadły po tych głupich premiach. No bo każdy by jednak chciał żeby oni zarabiali więcej zarządzając budżetem liczonym w setkach miliardów zamiast kradli.
Sondaże im spadły bo robią tylko cyrki w TV zamiast zamykać bandziorów do więzień.
Na przykład taki Jacek Kapica usłyszał zarzut niedopełnienia obowiązków na 21.000.000.000zł (21mldzł) i nie było nawet wniosku areszt-przecież to chyba jakiś żart.
Pomija się całkowicie przestępstwa Hanny Gronkiewicz Waltz a co tu dopiero Tuska o cokolwiek oskarżyć.
Takiej propagandy w TV jak za rządów PIS-u nie było nawet za komuny. Polecam sobie pooglądać Polskie Kroniki Filmowe z filmami propagandowymi na Youtube bo były po stokroć bardziej prawdziwe niż to co nam teraz serwują w TV mimo,że teraz ludzie mają dostęp do internetu.
Mam nadzieję tylko,że ludzie nie zostali do końca ogłupieni i rozleniwieni przez nadmiar pieniędzy jak USrańcy i już na PIS nie będą głosować.
Mając na myśli ogłupieni i rozleniwieni przez nadmiar pieniędzy mam na myśli to,że przykładowo kiedyś pięlegniarka zarabiała 500zł i komplet skarpet na bazarze kosztował 10zł a teraz zarabia 3000zł i komplet skarpet na bazarze nadal kosztuje 10zł tylko,że teraz ta sama pielęgniarka woli Centrum Handlowe i cały czas i jej mało.
Kiedyś jak ludzie mieli mniej pieniędzy to byli też mniej leniwi i bardziej pomocni innym ludziom-tyle z plusów komuny. A teraz mamy zarejestrowanych w Polsce ponad 22 miliony samochodów osobowych,więc w praktycznie prawie każdym domu są co najmniej po 2 samochody i każdy tylko chcę liczyć mamonę. Mam nadzieję,że jednak ludzie zrozumieją,że to banda oszustów i pożegnamy się z nimi w przyszłych wyborach.
umil- al Straight Flush
- Liczba postów : 1506
Punkty : 172
Reputacja : 617
@umil szacunek ze odpowiadasz na mą jaźnię!. Zw musze zmienić nute ... już jestem.
Nie wiem co oni odpierdalają bo za tym, tak naprawdę nie zdołam nadążyć.
Człowiek, który doskonale chciałby orientować się w dzisiejszych prawach politycznych kompletnie nie jest w stanie.
Dlaczego? Dlatego może ze wszyscy partyjni?
PIS duzo dobrego zrobił i wg mega szacun.
Zwyczajnie nie lubie jak na takie tematy wypowiada sie prezes partii jakiejlkowiek.
A najbardziej nie lubie i nigdy nie zaakceptuję w takim wydaniu mediów publicznych!
Pan Kurski (i tzw prawdopodobnie szlachta) jak rownież chyba zarząd (a może przedewszystkim), zgadza sie na przenoszenie programów z tvp2 na tvp1.
Zapytajmy się dlaczego?
Ponieważ, są to programy które mają największość oglądalność od zawsze.
Do czego zmierzam bo kumpel którego mega szanuje mówi mi od lat za rządu pisu ...
Słuchaj przez 8 lat było PO teraz czas na PiS. I każda telewizja publiczna robi to samo tylko ze mozliwe ze nie zwracałes na to uwagi bo ... za ich rządów każda była taka sama
(czyt. pod to doktando).
Powiedzmy ze uznaje ze nie mam pojęcia ale wiem jedno, nie przypominam sobie żeby ktokolwiek zmieniał rozkład zajęć. na ten temat.
Zwyczajne pytanie które moze byc zawarte w jednym zdaniu.
Czy tvp kojerzysz tę samą, a szczególnie wiadomości , tvp info i dwójkę?
/ Sorkaztycznie ale tez troszke poważnie do tego podchodzę. Nie mam nic wspólnego z dziennikarzami dlatego pytam, troche chodzi o chleb troche o rzemiosło? Może troszke o karierę dziennikarską?
Nie potrafię zrozumieć dlaczego tvp stała sie aż tak partyjna a najbardziej nie rozumiem dziennikarzy którzy nie mają swojego zdania.
PZdr.
Nie wiem co oni odpierdalają bo za tym, tak naprawdę nie zdołam nadążyć.
Człowiek, który doskonale chciałby orientować się w dzisiejszych prawach politycznych kompletnie nie jest w stanie.
Dlaczego? Dlatego może ze wszyscy partyjni?
PIS duzo dobrego zrobił i wg mega szacun.
Zwyczajnie nie lubie jak na takie tematy wypowiada sie prezes partii jakiejlkowiek.
A najbardziej nie lubie i nigdy nie zaakceptuję w takim wydaniu mediów publicznych!
Pan Kurski (i tzw prawdopodobnie szlachta) jak rownież chyba zarząd (a może przedewszystkim), zgadza sie na przenoszenie programów z tvp2 na tvp1.
Zapytajmy się dlaczego?
Ponieważ, są to programy które mają największość oglądalność od zawsze.
Do czego zmierzam bo kumpel którego mega szanuje mówi mi od lat za rządu pisu ...
Słuchaj przez 8 lat było PO teraz czas na PiS. I każda telewizja publiczna robi to samo tylko ze mozliwe ze nie zwracałes na to uwagi bo ... za ich rządów każda była taka sama
(czyt. pod to doktando).
Powiedzmy ze uznaje ze nie mam pojęcia ale wiem jedno, nie przypominam sobie żeby ktokolwiek zmieniał rozkład zajęć. na ten temat.
Zwyczajne pytanie które moze byc zawarte w jednym zdaniu.
Czy tvp kojerzysz tę samą, a szczególnie wiadomości , tvp info i dwójkę?
/ Sorkaztycznie ale tez troszke poważnie do tego podchodzę. Nie mam nic wspólnego z dziennikarzami dlatego pytam, troche chodzi o chleb troche o rzemiosło? Może troszke o karierę dziennikarską?
Nie potrafię zrozumieć dlaczego tvp stała sie aż tak partyjna a najbardziej nie rozumiem dziennikarzy którzy nie mają swojego zdania.
PZdr.
@QtasPosampas PIS dużo dobrego zrobił? A co konkretnie?
Może przez chwilę było trochę lepiej jednak gdy premierem został Morawiecki to nawet PO i Nowoczesna nie kryły zadowolenia i poparcia dla niego.
Kaczor tu nie ma nic do gadania-on akurat chciał dobrze ale nie bez powodu mówi się,że najwięcej agentów MOSAD-u jest właśnie w Polsce.
Niestety film gdzie Lech Kaczyński oficjalnie w Izraelu potwierdził to,że służy żydom a nie Polsce został usunięty z Youtube. Ale chcesz to Mogę Ci gdzieś zuploadować.
Był dostępny pod tym adresem:
https://www.youtube.com/watch?v=x9o9m08F5AE&feature=share
Oczywiście pamiętam,że za rządów Tuska było o wiele gorzej co bardzo dobrze obrazuje piosenka Basti i Nestora ale ja nie odczułem poprawy a tylko duże pogorszenie jakości życia gdyż większość moich dochodów pochodziła od zagranicznych firm które się wycofały z Polski.
Może przez chwilę było trochę lepiej jednak gdy premierem został Morawiecki to nawet PO i Nowoczesna nie kryły zadowolenia i poparcia dla niego.
Kaczor tu nie ma nic do gadania-on akurat chciał dobrze ale nie bez powodu mówi się,że najwięcej agentów MOSAD-u jest właśnie w Polsce.
Niestety film gdzie Lech Kaczyński oficjalnie w Izraelu potwierdził to,że służy żydom a nie Polsce został usunięty z Youtube. Ale chcesz to Mogę Ci gdzieś zuploadować.
Był dostępny pod tym adresem:
https://www.youtube.com/watch?v=x9o9m08F5AE&feature=share
Oczywiście pamiętam,że za rządów Tuska było o wiele gorzej co bardzo dobrze obrazuje piosenka Basti i Nestora ale ja nie odczułem poprawy a tylko duże pogorszenie jakości życia gdyż większość moich dochodów pochodziła od zagranicznych firm które się wycofały z Polski.
umil- al Straight Flush
@umil mz jednak jestem w opinii ze zrobił te 500+ które jak sie okazuje bardzo "przysparza" im "wyznawców" ale ja tak naprawdę nie o tym bo kazdy z kim rozmawiam generalnie chwali i ok spoko.
Mam dwa problemy na ten czas,
Dlaczego szef partii a nie premier, wypowiada sie w tej kwestii?
Ja jednak nie mogę przebolec "propagandy" tvp i tylko zwyczajnie chyba szukam zrozumienia ze nie tylko ja jestem głupi powiedzmy w temacie.
Długo pisać, co się mi podoba a co nie.
Wiem jedno, takiego sposobu dziennikarstwa i polityki nigdy nie zaakceptuję.
/ Mało tego, powiem Ci że śmiem twierdzić że po najbliższych wyborach parlamentarnych 2 lata i bedzie wesoło.
Mam dwa problemy na ten czas,
Dlaczego szef partii a nie premier, wypowiada sie w tej kwestii?
Ja jednak nie mogę przebolec "propagandy" tvp i tylko zwyczajnie chyba szukam zrozumienia ze nie tylko ja jestem głupi powiedzmy w temacie.
Długo pisać, co się mi podoba a co nie.
Wiem jedno, takiego sposobu dziennikarstwa i polityki nigdy nie zaakceptuję.
/ Mało tego, powiem Ci że śmiem twierdzić że po najbliższych wyborach parlamentarnych 2 lata i bedzie wesoło.
@QtasPosampas jesteś ciekawy dlaczego Kaczor a nie premier.
A ja bym zadał pytanie:dlaczego Pani ambasador Izraela w Polsce nie potrafi mówić poprawną polszczyzną a wręcz udaje jakby znała język polski na takim poziomie jak przeciętny polski gimnazjalista zna język angielski skoro każdy wie,że w Polsce mieszka multum Żydów i doskonale się posługują językiem polskim?
Kaczor jest po prostu zły tak samo jak zła jest Beata Szydło i Macierewicz. Tymczasem Morawiecki jest tym dobrym policjantem który nas wszystkich wybawi od złego Kaczora i reszty. A jakby jednak ludzie woleli złego Kaczora to i tak można go będzie jeszcze wystawić w następnych wyborach-w zależności od wyników badań sondażowych.
A czemu dziennikarze nie mają swojego zdania? Może dlatego,że mają przedstawić obraz świata jak najmniej subiektywny?
A może po prostu dlatego,że kończąc jakikolwiek kierunek studiów w Polsce przekonali się,że ocena wiedzy studenta dokonywana przez egzaminatora stanowi jego wyłączny atrybut.
Więc tak naprawdę na studiach a potem też w pracy ludzie mają świadomość tego,że za wiedzę i staranność obiektywnego przekazu nikt ich nie wynagrodzi a za lizusostwo,wdzupowłastwo i plecoklepanki mogą zostać wynagrodzeni.
Ale w sumie tu w Polsce obojętnie na kogo by nie zagłosować to będzie mniej więcej to samo moim zdaniem.
EDIT: wyedytowałem kogo lubię czy tam popieram bo @QtasPosampas ma rację,że każdy powinien mieć swój rozum a ponadto tak naprawdę ja nikogo nie lubię i nie popieram w polskiej polityce
A ja bym zadał pytanie:dlaczego Pani ambasador Izraela w Polsce nie potrafi mówić poprawną polszczyzną a wręcz udaje jakby znała język polski na takim poziomie jak przeciętny polski gimnazjalista zna język angielski skoro każdy wie,że w Polsce mieszka multum Żydów i doskonale się posługują językiem polskim?
Kaczor jest po prostu zły tak samo jak zła jest Beata Szydło i Macierewicz. Tymczasem Morawiecki jest tym dobrym policjantem który nas wszystkich wybawi od złego Kaczora i reszty. A jakby jednak ludzie woleli złego Kaczora to i tak można go będzie jeszcze wystawić w następnych wyborach-w zależności od wyników badań sondażowych.
A czemu dziennikarze nie mają swojego zdania? Może dlatego,że mają przedstawić obraz świata jak najmniej subiektywny?
A może po prostu dlatego,że kończąc jakikolwiek kierunek studiów w Polsce przekonali się,że ocena wiedzy studenta dokonywana przez egzaminatora stanowi jego wyłączny atrybut.
Więc tak naprawdę na studiach a potem też w pracy ludzie mają świadomość tego,że za wiedzę i staranność obiektywnego przekazu nikt ich nie wynagrodzi a za lizusostwo,wdzupowłastwo i plecoklepanki mogą zostać wynagrodzeni.
Ale w sumie tu w Polsce obojętnie na kogo by nie zagłosować to będzie mniej więcej to samo moim zdaniem.
EDIT: wyedytowałem kogo lubię czy tam popieram bo @QtasPosampas ma rację,że każdy powinien mieć swój rozum a ponadto tak naprawdę ja nikogo nie lubię i nie popieram w polskiej polityce
Ostatnio zmieniony przez umil dnia Pią 6 Kwi 2018 - 3:32, w całości zmieniany 1 raz
umil- al Straight Flush
I widzisz tak samo mnie nie interesuje zdanie, kogo lubisz i popierasz!
Ja np uwielbiam tę artystkę : https://www.youtube.com/watch?v=tqrERNjCjQQ&list=RDEMN0ZJnF4REts-y1svkx3Mmw
Ona z tego co pamiętam jest z Przemyśla ,ale nie o tym.. mowa.
Zapytajmy się dlaczego te wszystkie Qrwy nie mają pojecia nawe...
nvmd sory no co ja mam napisac? ze to jest artrystka?
To tak jakbym napisał że miałem z plastyki dwie 6 ski i były oceniane
/ Jedna z najlepszych wg mnie artystek.
Ja np uwielbiam tę artystkę : https://www.youtube.com/watch?v=tqrERNjCjQQ&list=RDEMN0ZJnF4REts-y1svkx3Mmw
Ona z tego co pamiętam jest z Przemyśla ,ale nie o tym.. mowa.
Zapytajmy się dlaczego te wszystkie Qrwy nie mają pojecia nawe...
nvmd sory no co ja mam napisac? ze to jest artrystka?
To tak jakbym napisał że miałem z plastyki dwie 6 ski i były oceniane
/ Jedna z najlepszych wg mnie artystek.
Statui Wolności u nas nie ma.
Ale może to i lepiej bo mamy swój dużo lepszy pomnik:
Ale może to i lepiej bo mamy swój dużo lepszy pomnik:
umil- al Straight Flush