Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami
+11
ANZELMO
SuchyJKS
QtasPosampas
ravoldi88
MisieQ88
walczakus
marcelini
saha2000
olegsport
KamilFCB
Pepikos
15 posters
:: Forum Bukmacherskie :: Tenis
Strona 2 z 5
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami
First topic message reminder :
W temacie można podawać informacje dotyczące turniejów ATP, opinie i podawać swoje typy z analizami.
W temacie można podawać informacje dotyczące turniejów ATP, opinie i podawać swoje typy z analizami.
Pepikos- al Straight Flush
- Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Re: Turnieje ATP - informacje, opinie, typy z analizami
Fakt,jest naprawde chyba w zyciowej formie.Postawilem na niego z Gabasvilim i wygrał gładko,co do meczu z Nadalem to nie wiem,warto na zywo chyba stawiać.Wydaje mi się że bedzie 3-setówka.
saha2000- al Straight Flush
- Liczba postów : 3374
Punkty : 302
Reputacja : 217
Marchenko miał przebłyski już od dawna, ale był strasznie nierówny. Z Nadalem pewnie powalczy, bo Hiszpan jak piszesz formy nie ma wielkiej. Też jestem ciekawy tego spotkania. Jeśli ograł Ferrera, to Rafe też może. Z Gabą to był tak zwany pewniak, z Chardym można było ryzykować, myślałem, że będzie trzy setowy pojedynek, a tu wygrał 2:0.
KamilFCB- VIP
- Liczba postów : 10983
Punkty : 672
Reputacja : 15706
Aż dziw bierze, że KamilFCB jeszcze o tym nie napisał .
Dzisiejszej nocy rozpoczęły się kwalifikacje do jednego z Wielkich Szlemów (Pierwszego) rozgrywanego na kortach w Melbourne.
Mowa tu o Australian Open. Dziś w nocy (naszego czasu) mierzy się ze sobą 64 pary męskie.
Kwalifikacje potrwają aż do niedzieli 17.01.2016, żeby w poniedziałek 18.01.2016 móc rozpocząć Turniej Główny.
Tak więc zapraszam do dyskusji gdyż sezon tenisowy powrócił na dobre
Dzisiejszej nocy rozpoczęły się kwalifikacje do jednego z Wielkich Szlemów (Pierwszego) rozgrywanego na kortach w Melbourne.
Mowa tu o Australian Open. Dziś w nocy (naszego czasu) mierzy się ze sobą 64 pary męskie.
Kwalifikacje potrwają aż do niedzieli 17.01.2016, żeby w poniedziałek 18.01.2016 móc rozpocząć Turniej Główny.
Tak więc zapraszam do dyskusji gdyż sezon tenisowy powrócił na dobre
MisieQ88- al Straight Flush
- Liczba postów : 3281
Punkty : 250
Reputacja : 732
Też szczerze mowiac czekałem na ten turniej.Dopiero początek i nie wiadomo za bardzo kto w jakiej jest formie,trzeba poczekac do pierwszych meczów i wtedy ocenić ale grania bedzie sporo
Już po pierwszych meczach kwalifikacji Panów dziś druga część. Z tego co widzę to dziś 14 par męskich będzie grało.
Jak bym miał dziś stawiać zastanawiałbym się nad spotkaniami:
Bemelmans - Gerasimov 2 (Gerasimov w dobrej formie co pokazał spotkaniami od początku roku)
Berrer M - Fritz 1 (Berrer jak dla mnie duży faworyt tego spotkania)
Coppejans - Khachanov 1 (Coppejans w zeszłym sezonie na twardej nawierzchnia radził sobie całkiem nieźle)
Evans D. - Weintraub (ten mecz chyba bym odpuścił, Evans gra w kratkę, a Weintraub już w pierwszym meczu kwalifikacji powinien odpaść, jeśli stawialibyśmy faworytów)
Kovalik - Donati 2 (Jeśli miałbym stawiać to na Donati'ego, w większości przypadków gra on najlepiej na włoskich kortach, lecz już we wczorajszym meczu pokazał, że gładko nie odpuści)
Mitchel B. - Olivo 1 (Tu w moim przekonaniu faworyt jest jeden i jest nim Mitchel. Gra on przede wszystkim - z lepszymi wynikami - na nawierzchniach twardych. Olivo specjalizuje się w nawierzchniach z mączki. Za Mitchel'em dodatkowo przemawia to, że jest on Australijczykiem, a jak wiadomo atut "własnego boiska" na wielu działa jak doping)
Robert - Sijsling (Ten mecz bym odpuścił, gdyż i jeden i drugi zawodnik potrafi zagrać na hardzie i wszystko zależy od dyspozycji)
Roca - Frantangelo 2 (Frantagelo jest dla mnie zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu, nawierzchnia twarda to jego "konik")
Smith J-P - Millot 1 (Dlaczego taki typ, otóż z kilku powodów lubię tego zawodnika, hehe. Po drugie specjalizuje się w grze na nawierzchni twardej i na pewno lepiej sobie radzi na tej nawierzchni niż np. na cegle. Millot jest bardzo chwiejny jak dla mnie i gra bardzo w kratkę i tu wszystko zależy od jego dyspozycji i czy mu się w ogóle chce)
Smyczek - Karatsev 1 (Stawiałbym na Smyczka, mimo jego gry w kratkę. Obaj zawodnicy mają doświadczenie jak chodzi o tą specyficzną nawierzchnie)
Zopp - De Schepper 1 (Patrząc tylko na wczorajsze mecze wyłania mi się tylko jeden faworyt - może to tylko moje myślenie, ale jest nim Zopp. De Schepper potrafi zagrać na hardzie, ale lepiej mu idzie "w domu" niż "na wyjazdach")
Zverev M. - Gombos (Nie potrafię podać typu na to spotkanie, wydaje mi się, że powinien wygrać Mischa, gdyż ma sporo większe doświadczenie i co najmniej kilka lat dłużej gra od Gombosa. Sądzę, że to będzie 3 setowy pojedynek, ponieważ Gombos gładko nie puści, szansy zagrania na AO, tym bardziej że potrafi zagrać na hardzie)
Sugita - Mertens 1 (Jak dla mnie w tym spotkaniu jest jeden faworyt, który od dłuższego czasu bardzo dobrze radzi sobie z tą nawierzchnią. Mertens jak dla mnie zawodnik rekreacyjny)
Ward J. - Novikov 1 (I tu kolejne spotkanie z wyraźnym faworytem)
Jak bym miał dziś stawiać zastanawiałbym się nad spotkaniami:
Bemelmans - Gerasimov 2 (Gerasimov w dobrej formie co pokazał spotkaniami od początku roku)
Berrer M - Fritz 1 (Berrer jak dla mnie duży faworyt tego spotkania)
Coppejans - Khachanov 1 (Coppejans w zeszłym sezonie na twardej nawierzchnia radził sobie całkiem nieźle)
Evans D. - Weintraub (ten mecz chyba bym odpuścił, Evans gra w kratkę, a Weintraub już w pierwszym meczu kwalifikacji powinien odpaść, jeśli stawialibyśmy faworytów)
Kovalik - Donati 2 (Jeśli miałbym stawiać to na Donati'ego, w większości przypadków gra on najlepiej na włoskich kortach, lecz już we wczorajszym meczu pokazał, że gładko nie odpuści)
Mitchel B. - Olivo 1 (Tu w moim przekonaniu faworyt jest jeden i jest nim Mitchel. Gra on przede wszystkim - z lepszymi wynikami - na nawierzchniach twardych. Olivo specjalizuje się w nawierzchniach z mączki. Za Mitchel'em dodatkowo przemawia to, że jest on Australijczykiem, a jak wiadomo atut "własnego boiska" na wielu działa jak doping)
Robert - Sijsling (Ten mecz bym odpuścił, gdyż i jeden i drugi zawodnik potrafi zagrać na hardzie i wszystko zależy od dyspozycji)
Roca - Frantangelo 2 (Frantagelo jest dla mnie zdecydowanym faworytem w tym spotkaniu, nawierzchnia twarda to jego "konik")
Smith J-P - Millot 1 (Dlaczego taki typ, otóż z kilku powodów lubię tego zawodnika, hehe. Po drugie specjalizuje się w grze na nawierzchni twardej i na pewno lepiej sobie radzi na tej nawierzchni niż np. na cegle. Millot jest bardzo chwiejny jak dla mnie i gra bardzo w kratkę i tu wszystko zależy od jego dyspozycji i czy mu się w ogóle chce)
Smyczek - Karatsev 1 (Stawiałbym na Smyczka, mimo jego gry w kratkę. Obaj zawodnicy mają doświadczenie jak chodzi o tą specyficzną nawierzchnie)
Zopp - De Schepper 1 (Patrząc tylko na wczorajsze mecze wyłania mi się tylko jeden faworyt - może to tylko moje myślenie, ale jest nim Zopp. De Schepper potrafi zagrać na hardzie, ale lepiej mu idzie "w domu" niż "na wyjazdach")
Zverev M. - Gombos (Nie potrafię podać typu na to spotkanie, wydaje mi się, że powinien wygrać Mischa, gdyż ma sporo większe doświadczenie i co najmniej kilka lat dłużej gra od Gombosa. Sądzę, że to będzie 3 setowy pojedynek, ponieważ Gombos gładko nie puści, szansy zagrania na AO, tym bardziej że potrafi zagrać na hardzie)
Sugita - Mertens 1 (Jak dla mnie w tym spotkaniu jest jeden faworyt, który od dłuższego czasu bardzo dobrze radzi sobie z tą nawierzchnią. Mertens jak dla mnie zawodnik rekreacyjny)
Ward J. - Novikov 1 (I tu kolejne spotkanie z wyraźnym faworytem)
Szczerze powiedziawszy to nie lubię obstawiać szlemów. Te turnieje rządzą się swoimi prawami.
Od razu odniosę się do Twoich typów, bo z kilkoma się nie zgadzam. Wg mnie Fritz, Karatsev i po części Khachanov są faworytami i skłaniałbym się w ich stronę. Choć widzę, że bukmacherzy myślą podobnie (prócz Karatseva) więc odpuszczę, bo kursy marne, a ryzyko spore.
Od razu odniosę się do Twoich typów, bo z kilkoma się nie zgadzam. Wg mnie Fritz, Karatsev i po części Khachanov są faworytami i skłaniałbym się w ich stronę. Choć widzę, że bukmacherzy myślą podobnie (prócz Karatseva) więc odpuszczę, bo kursy marne, a ryzyko spore.
KamilFCB- VIP
Z tych meczy co podał Misieq88 to nie zgodzilbym sie z typem Kovalik-Donati.
Jezeli Kovalik bedzie w formie i bedzie mu sie chcialo grac,a to wielki szlem wiec chyba tak,to potrafi wygrac z kims duzo wyzej w rankingu,a Donati nigdy mnie nie przekonywal swoją grą,wiec gralbym na Kovalika w tym meczu.
Jezeli Kovalik bedzie w formie i bedzie mu sie chcialo grac,a to wielki szlem wiec chyba tak,to potrafi wygrac z kims duzo wyzej w rankingu,a Donati nigdy mnie nie przekonywal swoją grą,wiec gralbym na Kovalika w tym meczu.
Kamil odniosę się do tego co napisałeś, że Szlemy rządzą się swoimi prawami. Dokładnie tak samo jest w piłce nożnej, w meczach pucharowych. Od tego ten temat jest żeby się nie zgadzać i dyskutować saha . Więc cieszy mnie to, że jest jakiś odzew
Spoko spoko Mnie zastanwia inny fakt,bardzo liczyłem na dobre wystepy i nie ukrywam ze tez chcialem stawiac na Nicka Krygiosa a dzis w meczu pokazowym doznał kontuzji i byl krecz.Mam nadzieje ze to coś nie wielkiego i zagra w AO.
Takie pary w konkursie sportingbet. ja w tenisie cieniutko z typowaniem. może jakieś sugestie?
Brands, D - Estrella, V
Haase, R. - Basic, M
Thiem, D - Mayer, L
Krajicek, A - Wu, D
Wickmayer, Y - Rybarikova, M
Sakkari, M - Wang, Y
Donskoy, E - Cervantes, I
Garcia-Lopez, G - Mathieu, P
Simon, G - Pospisil, V
Falconi, I - Tatishvili, A
Vinci, R - Paszek, T
Radwanska, U - Konjuh, A
Brands, D - Estrella, V
Haase, R. - Basic, M
Thiem, D - Mayer, L
Krajicek, A - Wu, D
Wickmayer, Y - Rybarikova, M
Sakkari, M - Wang, Y
Donskoy, E - Cervantes, I
Garcia-Lopez, G - Mathieu, P
Simon, G - Pospisil, V
Falconi, I - Tatishvili, A
Vinci, R - Paszek, T
Radwanska, U - Konjuh, A
walczakus- al Straight Flush
- Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Jezeli miałbyć typować te mecze to widziałbym to tak:
Brands, D - Estrella, V 1
Haase, R. - Basic, M 1
Thiem, D - Mayer, L 1
Krajicek, A - Wu, D 2
Wickmayer, Y - Rybarikova, M 1
Sakkari, M - Wang, Y 1
Donskoy, E - Cervantes, I 2
Garcia-Lopez, G - Mathieu, P 2
Simon, G - Pospisil, V hmm..nie wiem wszystko tu moze być,chyba 1
Falconi, I - Tatishvili, A 1
Vinci, R - Paszek, T 1
Radwanska, U - Konjuh, A 2
Brands, D - Estrella, V 1
Haase, R. - Basic, M 1
Thiem, D - Mayer, L 1
Krajicek, A - Wu, D 2
Wickmayer, Y - Rybarikova, M 1
Sakkari, M - Wang, Y 1
Donskoy, E - Cervantes, I 2
Garcia-Lopez, G - Mathieu, P 2
Simon, G - Pospisil, V hmm..nie wiem wszystko tu moze być,chyba 1
Falconi, I - Tatishvili, A 1
Vinci, R - Paszek, T 1
Radwanska, U - Konjuh, A 2
kurcze dopiero teraz przeczytałem :/
ravoldi88- al Straight Flush
- Liczba postów : 2007
Punkty : 642
Reputacja : 223
Ale i tak z tych moich typowań 4 nietrafione,wiec nie wiem czy to komuś pomogło.
Wczoraj chyba najwieksza niespodzianka to porazka Marchenko,ktory imponował formą przed turniejem.Przegrał z Jasiką z Australii,warto zwrocic uwagę na tego gracza przy nastepnych typowaniach.
Wczoraj chyba najwieksza niespodzianka to porazka Marchenko,ktory imponował formą przed turniejem.Przegrał z Jasiką z Australii,warto zwrocic uwagę na tego gracza przy nastepnych typowaniach.
Jasike już od dawna obserwuję, ale przed AO miał słabą formę, Ukrainiec wręcz odwrotnie. A tutaj masz... Tak jak pisałem, Szlemy ciężko się obstawia. Kolejny przykład to Rubin - Paire.
KamilFCB- VIP
dostałem za trafienie 8z12 10 fs w konkursie sportingbet no niestety nic nie sypłosaha2000 napisał:Ale i tak z tych moich typowań 4 nietrafione,wiec nie wiem czy to komuś pomogło.
Brać Rama póki czas
Czas już byłale polowac na podaniach!
http://www.flashscore.pl/mecz/tYALXnz2/#szczegoly-meczu
stream
http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-ram-anderson-show-court-3-tennis-australian-open-2016-230316.html
E/ ... ... ... ... ... . . .. .
yyyy krecz .
-----------------------
JJ klepnie dzisiaj Isnera Jest bardzo mocno przygotowany psychicznie z tym ze słabo fizycznie
stream
http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-isner-janowicz-show-court-2-tennis-australian-open-2016-230319.html
JJ własnie udaje się pod prysznic i jeszcze zdąży pier.....ac rundke csa.
Raz ze jest mega słaby psychicznie, dwa ma raka PC
Podsumuję jego występ w AO tym zdaniem : .uj w dupe Stefce jak się je nie chce.
Dobranoc Janku.
Czas już byłale polowac na podaniach!
http://www.flashscore.pl/mecz/tYALXnz2/#szczegoly-meczu
stream
http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-ram-anderson-show-court-3-tennis-australian-open-2016-230316.html
E/ ... ... ... ... ... . . .. .
yyyy krecz .
-----------------------
JJ klepnie dzisiaj Isnera Jest bardzo mocno przygotowany psychicznie z tym ze słabo fizycznie
stream
http://live.batmanstream.com/streaming/free-live-video-streaming-isner-janowicz-show-court-2-tennis-australian-open-2016-230319.html
JJ własnie udaje się pod prysznic i jeszcze zdąży pier.....ac rundke csa.
Raz ze jest mega słaby psychicznie, dwa ma raka PC
Podsumuję jego występ w AO tym zdaniem : .uj w dupe Stefce jak się je nie chce.
Dobranoc Janku.
QtasPosampas- al Straight Flush
- Liczba postów : 3135
Punkty : 62
Reputacja : 1071
takie trzy spotkania mi do konkursu pozostały i nawet cienia pomysłu nie mam:
Kasatkina D.-Konjuh A.
Gasparyan M.-Nara K.
Mladenovic K.-Gibbs N.
niby po stawkach 1,1,1 ale jak tak zagrałem wczoraj to z 12 6 trafiłem, taki to tenis
Kasatkina D.-Konjuh A.
Gasparyan M.-Nara K.
Mladenovic K.-Gibbs N.
niby po stawkach 1,1,1 ale jak tak zagrałem wczoraj to z 12 6 trafiłem, taki to tenis
Ja bym tak dał chyba:
Kasatkina D.-Konjuh A. 1
Gasparyan M.-Nara K. 1
Mladenovic K.-Gibbs N. 2
Kasatkina D.-Konjuh A. 1
Gasparyan M.-Nara K. 1
Mladenovic K.-Gibbs N. 2
Pytanie które chyba wszyscy sobie zadają w następnej rundzie:
Berdych czy Kyrgions
niby jak bym miał tenis oglądać to wolę grecko brzmiącego Australijczyka od niemiecko brzmiącego Czecha. Ale kursy i rankig wskazują odwrotnie
ja jeszcze u pań mam zagłostkę
Mladenovic czy Gavrilova taka magia te dwie panie ze nawet cień pomysłu mi nie przychodzi
Berdych czy Kyrgions
niby jak bym miał tenis oglądać to wolę grecko brzmiącego Australijczyka od niemiecko brzmiącego Czecha. Ale kursy i rankig wskazują odwrotnie
ja jeszcze u pań mam zagłostkę
Mladenovic czy Gavrilova taka magia te dwie panie ze nawet cień pomysłu mi nie przychodzi
Berdych większe doświadczenie. Mam przeczucie że wygra gładko 3:0 / 3:1
SuchyJKS- Admin
- Liczba postów : 19599
Punkty : 49522
Reputacja : 8181
Ja bym stawiał na Kyrgiosa,ale to tylko dlatego ze jestem fanem jego talentu i go lubię.W meczu moze byc roznie ciezko wytypować.
Co do pań to takze ciezki mecz,Gavrilova to faworytka gospodarzy i jest w niezłej formie,wiec moze na nią bym grał.Chociaz ostatnio Mladenovic mnie zaskoczyła dobrą grą z Gibbs.Trudne typy.
Co do pań to takze ciezki mecz,Gavrilova to faworytka gospodarzy i jest w niezłej formie,wiec moze na nią bym grał.Chociaz ostatnio Mladenovic mnie zaskoczyła dobrą grą z Gibbs.Trudne typy.
Gavrilova z Mladenovic grały w finale juniorskiego RG w 2009 roku. Wtedy wygrała Mladenovic, teraz stawiałbym na Darię.
Z Berdychem i Kyrgiosem nie mam pojęcia, nawet zgadywać mi się nie chce, ale gdybym musiał to dałbym na Nicka.
Z Berdychem i Kyrgiosem nie mam pojęcia, nawet zgadywać mi się nie chce, ale gdybym musiał to dałbym na Nicka.
KamilFCB- VIP
No i ta Daria to strzał w dziesiątkę, ale męczyła myślałem że nigdy nie skończą. Jednak dałem się przekonać na Berdycha a gdyby nie Suchy to bym się na Kyrgonisa skusił. Dlatego fajne są takie konsultacje zawsze ktoś zasieje jakąś myśl. szkoda że mi Cilic i ta Vinci popsuli kupon ale i tak 30 spinów dostanę w konkursie
Daria powinna skończyć wcześniej, ale ona trochę psychiczna jest, dobrze, że w ogóle wygrała.
Niestety Nick przegrał, tu bardziej kierowałem się sercem, jak Saha, bo lubię typa Za Berdychem nie przepadam.
Vinci wygrała pierwszy set 6:0, by przegrać mecz, typowe
Niestety Nick przegrał, tu bardziej kierowałem się sercem, jak Saha, bo lubię typa Za Berdychem nie przepadam.
Vinci wygrała pierwszy set 6:0, by przegrać mecz, typowe
KamilFCB- VIP
Czułem że Bedrych wygra 3:0, 3:1 nawet na tym bybet postawiłem na 3:0 niestety skończyło się 3:1. Doświadczenie wzięło górę, Bedrych jest bardziej kompletnym i poukładanym zawodnikiem (teraz łatwo pisać jak wygrał )
SuchyJKS- Admin
- Liczba postów : 19599
Punkty : 49522
Reputacja : 8181
Strona 2 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Turnieje - informacje, opinie, typy z analizami
» Turnieje WTA - informacje, opinie, typy z analizami
» Turnieje Challenger i ITF - informacje, opinie, typy z analizami
» USA - NHL, AHL - informacje, opinie, typy z analizami
» Szwajcaria - NLA, NLB - informacje, opinie, typy z analizami
» Turnieje WTA - informacje, opinie, typy z analizami