Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
+19
kwapir
MisieQ88
zabada1990
olauolsson
smika
thierry_henry
walczakus
SuchyJKS
saha2000
marcelini
drx86
KamilFCB
Heisenberg
koonwoon
piotrKa
olegsport
Zico1910
ANZELMO
Pepikos
23 posters
Strona 11 z 15
Strona 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
First topic message reminder :
Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.
Można tutaj wpisywać swoje komentarze - opinie czy podawać przydatne informacje , ciekawostki dotyczące rozgrywek w Anglii.
Ostatnio zmieniony przez Pepikos dnia Czw 9 Kwi 2015 - 10:58, w całości zmieniany 3 razy
Pepikos- al Straight Flush
- Liczba postów : 4264
Punkty : 27
Reputacja : 230
Re: Angielskie ligi - informacje, opinie, komentarze, typy z analizami
następna kolejka:
West Ham United - Arsenal
Aston Villa - AFC Bournemouth
Crystal Palace - Norwich City ?
Southampton - Newcastle United ?
Swansea City - Chelsea
Watford - Everton ?
Manchester City - West Bromwich Albion
Sunderland - Leicester City
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United
trzy znaki zapytania reszta myślę do przewidzenia, oczywiście to PL i możliwe jest absolutnie wszystko
West Ham United - Arsenal
Aston Villa - AFC Bournemouth
Crystal Palace - Norwich City ?
Southampton - Newcastle United ?
Swansea City - Chelsea
Watford - Everton ?
Manchester City - West Bromwich Albion
Sunderland - Leicester City
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United
trzy znaki zapytania reszta myślę do przewidzenia, oczywiście to PL i możliwe jest absolutnie wszystko
walczakus- al Straight Flush
- Liczba postów : 1857
Punkty : 251
Reputacja : 64
Mysle ze moze byc niespodzianka w city.
smika- VIP
- Liczba postów : 3581
Punkty : 588
Reputacja : 2615
Ja bym pograł tym razem chyba na Crystal Palace z Norwich.Wiadomo Norwich gra o zycie żeby sie utrzymać i myslę że bedą atakować i dostaną ze 2-3 kontry zabójcze.
saha2000- al Straight Flush
- Liczba postów : 3376
Punkty : 302
Reputacja : 217
no ja tam obstawiam X jak na wszystkie mecze WBA, troszkę mąci mi spokój w tym typie zwyżka formy City, ale zawsze jak jestem niekonsekwentny to potem żałujęsmika napisał:Mysle ze moze byc niespodzianka w city.
West Ham United - Arsenal X jednak się łamię i stawiam że arsenal nie da rady. WHU to królowie remisów i niespodzianek, mecz o słynnej 13:45 więc remis
Aston Villa - AFC Bournemouth 2 nie wiem skąd tak wysokie stawki przeciwko AV która regularnie od wszystkich zbiera baty. Mecz w zasadzie o nic ale Wisienki ostatnio trochę batów dostały od czołówki może się będą chcieli odgryść
Crystal Palace - Norwich City X nie obstawiam mecz nie do przewidzenia, oba tuż nad strefą spadkową Palace 3 oczka więcej na kącie. Remis chyba ich urządza bo Sunderland i Newcastle dają ciała i chyba się nie uratują. Ostatnio jednak Norwich pokazało pazur i boję się że mogą znów fuksem wywieść 3 punkty
Southampton - Newcastle United over2,5 drugi który dziś wypada (takie małe odstępstwo od zasady) teoretycznie święci nie powinni mieć problemów, ale Newcastle walczy oż ycie. Nie po to zatrudniali Beniteza żeby nie utrzymać się w lidze. Będzie wojna i zdarzy c się może wszystko bo Newcastle musi grać o zwycięstwo. może over jak ostatnio?
Swansea City - Chelsea 2 chyba nie powinno być problemów ze słabiutką Swanseą. Choć ta jest nieprzewidywalna po ostatnim wyrównaniu ze Stoke z 2:0 na 2:2 tu też obawiam się remisu. Ale Chelsea już po europejskich pucharach więc może skupić się na lidze i powinna pokazać na co ją stać
Watford - Everton 2 no próbuję znów choc bez przekonania. Może w końcu zagrają na tyle na ile ich stać. Szkoda firmy bo jakoś rozmienia się na drobne. Mecz o pietruszkę
Manchester City - West Bromwich Albion X i jak mówiłem do końca sezonu WBA=X. Mimo że City złapało chyba formę strzelecką to powinni przed pucharami trochę się oszczędzać więc wyjdzie na boisko "supersnajper" Bony i bramek nie będzie
Sunderland - Leicester City 2 0:1 no chyba nikt nie ma wątpliwości. nikt prócz bukmacherów znów stawka na Lisy powyżej 2. Nieprawdopodobne lider gra z trzecim od końca i stawki tak wysokie. Gdyby to był Manchester lub Arsenal stawki byłyby na poziomie 1.2. Nic przynajmniej znów się zarobi. Leicester 4 ostatnie mecze wygrana 1:0 i tu też warto się pokusić o dokładny wynik stawki w granicach 6.50
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United 1 jak chcą pozostać w walce o mistrzostwo to muszą. MU niby troszkę zaczęło grać ale na wyjeździe z Kogutami i to już skupiającymi się tylko na lidze. Inny wynik już chyba ostatecznie przesądzi o mistrzostwie, a w Tottenhamie powinni zacząć zwolnienia taka szansa może się w najbliższym czasie nie zdarzyć. Muszą co prawda liczyć na potknięcia Lisów, ale tam wystarczy że któryś obrońca nie będzie mógł grać i już nie ma go kim zastąpić (wchodzi Wasyl pierwszy zmiennik), to samo w innych formacjach, krótki skład ma Leicester, jak będą wykupywać po sezonie to kupią 4-5 piłkarzy i nic nie zostanie
koncie oczywiście autopoprawki nie myślą i nie zwalniają od myślenia sorry. Już mieliśmy nawet takich prezydentów ortografów to co ja gorszy
Aston Villa - AFC Bournemouth 2 nie wiem skąd tak wysokie stawki przeciwko AV która regularnie od wszystkich zbiera baty. Mecz w zasadzie o nic ale Wisienki ostatnio trochę batów dostały od czołówki może się będą chcieli odgryść
Crystal Palace - Norwich City X nie obstawiam mecz nie do przewidzenia, oba tuż nad strefą spadkową Palace 3 oczka więcej na kącie. Remis chyba ich urządza bo Sunderland i Newcastle dają ciała i chyba się nie uratują. Ostatnio jednak Norwich pokazało pazur i boję się że mogą znów fuksem wywieść 3 punkty
Southampton - Newcastle United over2,5 drugi który dziś wypada (takie małe odstępstwo od zasady) teoretycznie święci nie powinni mieć problemów, ale Newcastle walczy oż ycie. Nie po to zatrudniali Beniteza żeby nie utrzymać się w lidze. Będzie wojna i zdarzy c się może wszystko bo Newcastle musi grać o zwycięstwo. może over jak ostatnio?
Swansea City - Chelsea 2 chyba nie powinno być problemów ze słabiutką Swanseą. Choć ta jest nieprzewidywalna po ostatnim wyrównaniu ze Stoke z 2:0 na 2:2 tu też obawiam się remisu. Ale Chelsea już po europejskich pucharach więc może skupić się na lidze i powinna pokazać na co ją stać
Watford - Everton 2 no próbuję znów choc bez przekonania. Może w końcu zagrają na tyle na ile ich stać. Szkoda firmy bo jakoś rozmienia się na drobne. Mecz o pietruszkę
Manchester City - West Bromwich Albion X i jak mówiłem do końca sezonu WBA=X. Mimo że City złapało chyba formę strzelecką to powinni przed pucharami trochę się oszczędzać więc wyjdzie na boisko "supersnajper" Bony i bramek nie będzie
Sunderland - Leicester City 2 0:1 no chyba nikt nie ma wątpliwości. nikt prócz bukmacherów znów stawka na Lisy powyżej 2. Nieprawdopodobne lider gra z trzecim od końca i stawki tak wysokie. Gdyby to był Manchester lub Arsenal stawki byłyby na poziomie 1.2. Nic przynajmniej znów się zarobi. Leicester 4 ostatnie mecze wygrana 1:0 i tu też warto się pokusić o dokładny wynik stawki w granicach 6.50
Liverpool - Stoke City
Tottenham Hotspur - Manchester United 1 jak chcą pozostać w walce o mistrzostwo to muszą. MU niby troszkę zaczęło grać ale na wyjeździe z Kogutami i to już skupiającymi się tylko na lidze. Inny wynik już chyba ostatecznie przesądzi o mistrzostwie, a w Tottenhamie powinni zacząć zwolnienia taka szansa może się w najbliższym czasie nie zdarzyć. Muszą co prawda liczyć na potknięcia Lisów, ale tam wystarczy że któryś obrońca nie będzie mógł grać i już nie ma go kim zastąpić (wchodzi Wasyl pierwszy zmiennik), to samo w innych formacjach, krótki skład ma Leicester, jak będą wykupywać po sezonie to kupią 4-5 piłkarzy i nic nie zostanie
koncie oczywiście autopoprawki nie myślą i nie zwalniają od myślenia sorry. Już mieliśmy nawet takich prezydentów ortografów to co ja gorszy
Ostatnio zmieniony przez walczakus dnia Sob 9 Kwi 2016 - 11:25, w całości zmieniany 2 razy
Chyba o złym kącie myślałeś
Jestem ciekawy tego Leicester. Nie wierzę, że znów wygrają 1:0. To byłaby masakra, ale dziś muszą zdobyć komplet, bo za tydzień WHU więc będzie ciężej.
Mimo, że City po pucharach to jednak chyba wygrają. Zaczęli lepiej grać, a nadal muszą walczyć o top 4.
Patrzyłeś h2h w meczu Tottków z MU? Koguty ostatni raz z Manchesterem u siebie wygrały w 2001 roku
Jestem ciekawy tego Leicester. Nie wierzę, że znów wygrają 1:0. To byłaby masakra, ale dziś muszą zdobyć komplet, bo za tydzień WHU więc będzie ciężej.
Mimo, że City po pucharach to jednak chyba wygrają. Zaczęli lepiej grać, a nadal muszą walczyć o top 4.
Patrzyłeś h2h w meczu Tottków z MU? Koguty ostatni raz z Manchesterem u siebie wygrały w 2001 roku
KamilFCB- VIP
- Liczba postów : 11014
Punkty : 696
Reputacja : 15712
Ja zagrałem po raz kolejny przy meczu WHU u siebie BTS
Kamil ale wiesz co mówią,każda passa się kiedyś kończy a kiedy jak nie teraz Tottenham ma wygrac z United
Kamil ale wiesz co mówią,każda passa się kiedyś kończy a kiedy jak nie teraz Tottenham ma wygrac z United
West Ham United - Arsenal 2
Aston Villa - AFC Bournemouth X
Crystal Palace - Norwich City X
Southampton - Newcastle United X
Swansea City - Chelsea X
Watford - Everton 2
Manchester City - West Bromwich Albion X
Sunderland - Leicester City X
Liverpool - Stoke City X
Tottenham Hotspur - Manchester United 2
Aston Villa - AFC Bournemouth X
Crystal Palace - Norwich City X
Southampton - Newcastle United X
Swansea City - Chelsea X
Watford - Everton 2
Manchester City - West Bromwich Albion X
Sunderland - Leicester City X
Liverpool - Stoke City X
Tottenham Hotspur - Manchester United 2
thierry_henry- al Straight Flush
- Liczba postów : 3216
Punkty : 1275
Reputacja : 2167
No tak, wczoraj Malaga wreszcie zdobyła jakieś pkt w Granadzie, zobaczymy czy dziś Barca wygra w San Sebastian gdzie nie wygrała od 2007 roku, jeśli tak to za dużo przerwanych pass będzie w ten weekend i Koguty nie wygrają A tak poważnie to Tottenham miał swoje szanse, żeby być bliżej Leicester, ale ich nie wykorzystywał, pewnie będzie tak i tym razem. Manchester ostatnio w swoim dawnym stylu po 1:0.saha2000 napisał:Ja zagrałem po raz kolejny przy meczu WHU u siebie BTS
Mnie ciekawi Newcastle. To ich ostatnia szansa, jeśli przegrają to już chyba nic ich nie uratuje.
Idę popatrzeć na derby Londynu.
KamilFCB- VIP
Ależ mecz na Upton Park West Ham-Arsenal 3:3.Taki początek piłkarskiej soboty to ja lubię.
ps.z Carollem to chyba nikt pojedynku główkowego nie wygra:P
ps.z Carollem to chyba nikt pojedynku główkowego nie wygra:P
Ja się zastanawiam jak w PL w tym tempie grają, czy oni mają czas myśleć czy te zagrania są tylko automatyczne.
Pierwszy wynik wszedł, ale emocjii i zwrotów akcji co nie miara.
Troszkę za mało postawiłem więc tym razem pewnie w swoich typach mam rację.
Pierwszy wynik wszedł, ale emocjii i zwrotów akcji co nie miara.
Troszkę za mało postawiłem więc tym razem pewnie w swoich typach mam rację.
West Ham United - Arsenal 3:3 super mecz i trafiny wynik
Aston Villa - AFC Bournemouth 1:2 bez niespodzianki, ale nie tak pewnie jak przypuszczałem. Przykro patrzeć ja spada taka firma jak AV i daje ciała z nawet z Wisienkami. Ciekawe czy jeszcze zdobędą jakiś punkt do końca sezonu czy wszystko przegrają.
Crystal Palace - Norwich City 1:0 a jednak i Palace troszkę odskoczyło a Norwich dalej będzie walczyć o życie w każdym następnym meczu.
Southampton - Newcastle United 3:1 tragedia druga wielka firma na której wyniki przykro patrzeć. szkoda Newcastle jescze z Benitezem w Championschip ale jak tu wierzyć że się jeszcze utrzymają?
Swansea City - Chelsea 1:0 no i po takich wynikach odechciewa się stawiać na PL. No jak to się mogło wydarzyć. Nie mam słów. Nie powalczyli nawet?
Manchester City - West Bromwich Albion 2:1 a jednak. jak WBA strzeliło pierwsze i Bony był na boisku to wierzyłem w mój remis. To musiał trener go ściągnąć w 60 minucie i 66 bramka na 2:1. Co to jest za zawodnik. Niestety kupon tym samym padł. tu bład był kalkulowany ale porażka Chelsea już nie
Aston Villa - AFC Bournemouth 1:2 bez niespodzianki, ale nie tak pewnie jak przypuszczałem. Przykro patrzeć ja spada taka firma jak AV i daje ciała z nawet z Wisienkami. Ciekawe czy jeszcze zdobędą jakiś punkt do końca sezonu czy wszystko przegrają.
Crystal Palace - Norwich City 1:0 a jednak i Palace troszkę odskoczyło a Norwich dalej będzie walczyć o życie w każdym następnym meczu.
Southampton - Newcastle United 3:1 tragedia druga wielka firma na której wyniki przykro patrzeć. szkoda Newcastle jescze z Benitezem w Championschip ale jak tu wierzyć że się jeszcze utrzymają?
Swansea City - Chelsea 1:0 no i po takich wynikach odechciewa się stawiać na PL. No jak to się mogło wydarzyć. Nie mam słów. Nie powalczyli nawet?
Manchester City - West Bromwich Albion 2:1 a jednak. jak WBA strzeliło pierwsze i Bony był na boisku to wierzyłem w mój remis. To musiał trener go ściągnąć w 60 minucie i 66 bramka na 2:1. Co to jest za zawodnik. Niestety kupon tym samym padł. tu bład był kalkulowany ale porażka Chelsea już nie
Po meczu Leicester, mogę tylko powiedzieć, że współczuję komuś kto pograł DW 1:0 dla Leicester.
thierry_henry- al Straight Flush
- Liczba postów : 3216
Punkty : 1275
Reputacja : 2167
Właśnie miałem napisac że dałem DW 0:1 dla Leicester,zagrałem za parę zł tylko ale jakbym zagrał za więcej a zastanawiałem się nad tym to bym sie wkurzył
Jednak tylko Barca nie przerwała złej passy Wczoraj gościłem się i nic nie oglądałem, ale widzę Koguty załatwiły Czerwone Diabły w 6 min, a Lisy mały włos i by znów wygrały 1:0, ale Vardy popsuł hazardzistom plany Szkoda mi tego Newcastle.
KamilFCB- VIP
niedzielne mecze:
Sunderland - Leicester City 0:2 no bez komentarza gol na 0:2 w 95 minucie. takie ładne 0:1 mi zniszczyli. Chyba już można gratulować Lisom mistrzostwa
Liverpool - Stoke City 4:1 no Liverpool jak już gra to gra. Ale formę złapali roznoszą ligę i puchary. A co będzie w następnym sezonie jak się wzmocnią i Klopp dokoptuje swoich
Tottenham Hotspur - Manchester United 3:0 co się stało pomiędzy 70 a 76 minutą? w 6 minut stracić trzy gole i to MU nieprawdopodobne
Sunderland - Leicester City 0:2 no bez komentarza gol na 0:2 w 95 minucie. takie ładne 0:1 mi zniszczyli. Chyba już można gratulować Lisom mistrzostwa
Liverpool - Stoke City 4:1 no Liverpool jak już gra to gra. Ale formę złapali roznoszą ligę i puchary. A co będzie w następnym sezonie jak się wzmocnią i Klopp dokoptuje swoich
Tottenham Hotspur - Manchester United 3:0 co się stało pomiędzy 70 a 76 minutą? w 6 minut stracić trzy gole i to MU nieprawdopodobne
Norwich City - Sunderland ?
Everton - Southampton
Manchester United - Aston Villa
Newcastle United - Swansea City ?
West Bromwich Albion - Watford
Chelsea - Manchester City 2
AFC Bournemouth - Liverpool
Leicester City - West Ham United
Arsenal - Crystal Palace
Stoke City - Tottenham Hotspur
poz dwoma znakami zapytania resztę typów już mam w głowie
Everton - Southampton
Manchester United - Aston Villa
Newcastle United - Swansea City ?
West Bromwich Albion - Watford
AFC Bournemouth - Liverpool
Leicester City - West Ham United
Arsenal - Crystal Palace
Stoke City - Tottenham Hotspur
poz dwoma znakami zapytania resztę typów już mam w głowie
Tak na szybko to wymysliłbym tak:
Norwich City - Sunderland X
Everton - Southampton 2
Manchester United - Aston Villa 1
Newcastle United - Swansea City 1
West Bromwich Albion - Watford X
AFC Bournemouth - Liverpool 2
Leicester City - West Ham United X
Arsenal - Crystal Palace 1
Stoke City - Tottenham Hotspur 2
Norwich City - Sunderland X
Everton - Southampton 2
Manchester United - Aston Villa 1
Newcastle United - Swansea City 1
West Bromwich Albion - Watford X
AFC Bournemouth - Liverpool 2
Leicester City - West Ham United X
Arsenal - Crystal Palace 1
Stoke City - Tottenham Hotspur 2
poza Leicester które oczywiście wygra 1:0 to jakbyś czytał w moich myślach.
Trochę boję się Newcastle bo mózg i serce podpowiada, że powinni wygrać, a oni totalnie dają d...
Trochę boję się Newcastle bo mózg i serce podpowiada, że powinni wygrać, a oni totalnie dają d...
Ja cos przeczuwam ze Leicester-West Ham będzie 0:0 a skończy się pewnie jak zwykle,chyba że Payet coś wcisnie,np. z wolnego
Mam nadzieję, że Newcastle wygra, pisze to od dawna, ale to chyba na prawdę już ich ostatnia szansa. Mam sentyment do Srok od czasów Shearera.
Zgodzę się z niektórymi typami Sahy, ale wg mnie Koguty nie wygrają (jak Leicester) oraz Everton nie przegra ze Świętymi.
Ciekawie będzie w Londynie. City chyba się obudziło, ale łatwo mieć nie będzie. Remis ze wskazanie na gości, 1:1/2.
Zgodzę się z niektórymi typami Sahy, ale wg mnie Koguty nie wygrają (jak Leicester) oraz Everton nie przegra ze Świętymi.
Ciekawie będzie w Londynie. City chyba się obudziło, ale łatwo mieć nie będzie. Remis ze wskazanie na gości, 1:1/2.
KamilFCB- VIP
Ja dzisiaj obstawie chyba Chelsea-Man.City BTS.Coś mi mówi że będzie dośc sporo bramek i wygra City,jeszcze myślę czy nie dać jakiegos overa np. w meczu Evertonu z Southampton.
Norwich City - Sunderland X bezposredni mecz o utrzymanie o 6 punktów itd. Oba mają papiery żeby to wygrac i ... przegrać. Przekonała mnie regularnośc remisów Sunderlandu i to że większość meczy obu drużyn kończy się remisem lub na granicy remisu. niestety mecz o 13:45 i może popsuć całą zabawę
Everton - Southampton 2 Święci jeszcze walczą o puchary. everton w tym sezonie zupełnie bez formy
Manchester United - Aston Villa 1 i over2,5 bo stawka na MU bezcelowa żeby stawiać samych. Mimo słabej formy MU powinien być pogrom okrutnie słabej AV. Powtarzam żal mi jest takiej firmy że tak żegna się z PL
Newcastle United - Swansea City 1 jednak, choć to bardziej wiara i to że chciałbym żeby Newcastle powalczyło i trochę nie lubię Swansea. Typ wysoce niepwny a wynik może być każdy
West Bromwich Albion - Watford X WBA=X i nadal tego się trzymam nic innego przy tym zespole nie przychodzi mi do głowy. Sąsiedzi w tabeli raczej nie powinni już spaść. totalny mecz o nic i takie są najgorsze w PL bo można rzucać monetą
Chelsea - Manchester City 2 Chelsea pokazała w ostatniej kolejce jak są słabi. City wybuchło z formą i zmiecie każdego na swojej drodze
AFC Bournemouth - Liverpool 2 no po takich meczach jak ostatnio w pucharach nie wyobrażam sobie teraz innego wyniku. Zmęczenie w PL nie istnieje. Oni raczej jak za długą przerwę mają to dla nich tragedia (długa przerwa=5 dni)
Leicester City - West Ham United 1 i 1:0 będę konsekwentny, naprzekór wszystkim. Fenomen. Będzei mecz zespołów z czołówki które słabo czują się w roli faworytów
Arsenal - Crystal Palace 1 nie wyobrażam sobie innego wyniku. Ale to PL i ...
Stoke City - Tottenham Hotspur 2 mecz w poniedziałek. tottenham powinien ich roznieść po tym co pokazał w 6 minut z MU to potencjał mają okrutny. Nie wiem czego brakowało im w tym sezonie żeby nie zostać mistrzem. Chyba dobrego psychologa
Everton - Southampton 2 Święci jeszcze walczą o puchary. everton w tym sezonie zupełnie bez formy
Manchester United - Aston Villa 1 i over2,5 bo stawka na MU bezcelowa żeby stawiać samych. Mimo słabej formy MU powinien być pogrom okrutnie słabej AV. Powtarzam żal mi jest takiej firmy że tak żegna się z PL
Newcastle United - Swansea City 1 jednak, choć to bardziej wiara i to że chciałbym żeby Newcastle powalczyło i trochę nie lubię Swansea. Typ wysoce niepwny a wynik może być każdy
West Bromwich Albion - Watford X WBA=X i nadal tego się trzymam nic innego przy tym zespole nie przychodzi mi do głowy. Sąsiedzi w tabeli raczej nie powinni już spaść. totalny mecz o nic i takie są najgorsze w PL bo można rzucać monetą
Chelsea - Manchester City 2 Chelsea pokazała w ostatniej kolejce jak są słabi. City wybuchło z formą i zmiecie każdego na swojej drodze
AFC Bournemouth - Liverpool 2 no po takich meczach jak ostatnio w pucharach nie wyobrażam sobie teraz innego wyniku. Zmęczenie w PL nie istnieje. Oni raczej jak za długą przerwę mają to dla nich tragedia (długa przerwa=5 dni)
Leicester City - West Ham United 1 i 1:0 będę konsekwentny, naprzekór wszystkim. Fenomen. Będzei mecz zespołów z czołówki które słabo czują się w roli faworytów
Arsenal - Crystal Palace 1 nie wyobrażam sobie innego wyniku. Ale to PL i ...
Stoke City - Tottenham Hotspur 2 mecz w poniedziałek. tottenham powinien ich roznieść po tym co pokazał w 6 minut z MU to potencjał mają okrutny. Nie wiem czego brakowało im w tym sezonie żeby nie zostać mistrzem. Chyba dobrego psychologa
Norwich City - Sunderland 0:3 i zepsuli mi na samym początku zabawę. Walka o utrzymanie zaczyna być bardziej ekscytująca niż o mistrzostwo. Sunderland wraca do gry, Newcastle w końcu wygrywa ciasno i jeden mecz może zadecydować o utrzymaniu
Everton - Southampton 1:1 no i to jest cała PL. Everton o nic Święci o puchary i remis. Bezsensu wynik. Everton jak trzeba było to nie grał teraz urywa punkty
Manchester United - Aston Villa 1:0 tylko 1:0 strzelcem bramki Marcus Rashford. Rooney już na boisku, ale nie zmnienia to miernego stylu gry. VAN GAAL MUSI ODEJŚĆ !!!
Newcastle United - Swansea City 3:0 no w końcu zaczęli wygrywać. Pytanie czy nie za późno. Najbardziej bałem się tego meczu a okazało się pierwszy trafiony
West Bromwich Albion - Watford 0:1 no i to był szczyt wszystkiego. do przerwy 0:1 w 68 karny dla WBA nie strzelony, w 87 znów karny dla WBA, znów strzela Saido Berahino i znów nie ma gola. Baja 0:1
Chelsea - Manchester City 0:3 ale forma City. Przyszła w odpowiednim momencie i to jaka. jak nie mogli strzelić to nic jak zaczęli to po kilka. trudny mecz a okazał się najłatwiejszy do wytypowania nawet dokładny wynik mi w Sportingbet wszedł
Chelsea w tym sezonie tragicznie. Aż żal patrzeć jak tacy piłkarze tak dają ciała
a tymczasem Leicester prowadzi z WHU .... 1:0 ha ha
zapeszyłem tylko zerknąłem na wynik jakbym ich przeklął czerwona kartka i 1:2 czyżby walka o mistrzostwo się jeszcze nie skończyła?
i to Vardy wyleciał z boiska
Everton - Southampton 1:1 no i to jest cała PL. Everton o nic Święci o puchary i remis. Bezsensu wynik. Everton jak trzeba było to nie grał teraz urywa punkty
Manchester United - Aston Villa 1:0 tylko 1:0 strzelcem bramki Marcus Rashford. Rooney już na boisku, ale nie zmnienia to miernego stylu gry. VAN GAAL MUSI ODEJŚĆ !!!
Newcastle United - Swansea City 3:0 no w końcu zaczęli wygrywać. Pytanie czy nie za późno. Najbardziej bałem się tego meczu a okazało się pierwszy trafiony
West Bromwich Albion - Watford 0:1 no i to był szczyt wszystkiego. do przerwy 0:1 w 68 karny dla WBA nie strzelony, w 87 znów karny dla WBA, znów strzela Saido Berahino i znów nie ma gola. Baja 0:1
Chelsea - Manchester City 0:3 ale forma City. Przyszła w odpowiednim momencie i to jaka. jak nie mogli strzelić to nic jak zaczęli to po kilka. trudny mecz a okazał się najłatwiejszy do wytypowania nawet dokładny wynik mi w Sportingbet wszedł
Chelsea w tym sezonie tragicznie. Aż żal patrzeć jak tacy piłkarze tak dają ciała
a tymczasem Leicester prowadzi z WHU .... 1:0 ha ha
zapeszyłem tylko zerknąłem na wynik jakbym ich przeklął czerwona kartka i 1:2 czyżby walka o mistrzostwo się jeszcze nie skończyła?
i to Vardy wyleciał z boiska
Ostatnio zmieniony przez walczakus dnia Nie 17 Kwi 2016 - 16:20, w całości zmieniany 2 razy
Ha ha leicester juz dostaje 1-2
smika- VIP
- Liczba postów : 3581
Punkty : 588
Reputacja : 2615
Strona 11 z 15 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15
Similar topics